ACUPUNCTUUR

Acupunctuur


Traditionele Chinese geneeskunde gaat er vanuit dat lichaam, geest en omgeving één zijn. Door ons lichaam lopen zogenoemde “energiebanen” die in verbinding staan met de organen. Door gebeurtenissen, aandoeningen of levenswijze kan de fysieke en emotionele balans verstoord worden.

Hoe kijken wij in de Chinese geneeskunde naar de mens
Elke mens is bijzonder en neemt sinds zijn geboorte zijn eigen plekje in op de wereld. Op het moment van de geboorte ontvangt ieder mens een persoonlijke energie, ongeacht de plaats, tijd of datum van geboorte. Dit noemen wij in de Chinese geneeskunde"Qi". Qi maakt ons fysieke en emotionele lichaam.

Intake
Wij beginnen altijd de eerste acupunctuur behandeling met een intake. Hier krijgt u de gelegenheid uw klacht, symptomen ,diagnose te bespreken en tot slot een pols diagnose. Zo creëren wij een persoonlijke behandeling. Na de intake kunnen wij u zo nauwkeurig mogelijk behandelen

Welke klachten kunnen wij behandelen met acupunctuur?

  • Allergie: Hooikoorts, astma, jeuk

  • Voor de kinderen: eczeem, bedplassen, ontsteking van het oor

  • Verbindingen: bursitis, pijn en stijfheid van de spieren, pezen en gewrichten

  • Ademhalingswegen: kortademigheid, astma, bronchitis, hyperventilatie

  • Stress en problemen zoals: slaapstoornissen, angst, depressie, vergeetachtigheid, burnout

  • Spijsvertering: maagzuur, galblaas aandoeningen, diarree, constipatie, gastro-intestinale klachten, prikkelbare darmsyndroom (IBS), aambeien

  • 'Vrouwen kwalen': PMS, onvruchtbaarheid, menopauze,

 

Kan u naast uw reguliere behandeling of medicatie voor een acupunctuur behandeling kiezen?
Uiteraard wordt er ook gekeken naar de diagnose van de arts of specialist. Deze diagnose kan als uitgangspunt dienen voor een ondersteunende acupunctuur behandeling. Acupunctuur kan juist goed worden toegepast in combinatie met reguliere medicatie of diagnose.

Vergoeding
De behandelingen kunnen mogelijk vergoed worden als u aanvullend verzekerd bent. Dit kunt u navragen bij uw zorgverzekeraar.

VAAK VERGOED

VAN UW ZORGVERZEKERAAR KRIJGT U VAAK EEN GEDEELTE
OF VOLLEDIG BEDRAG VERGOED

OVER CHARLEY
Charley Huf

 

Charley Huf, geboren en getogen in Amsterdam met van kinds af aan een passie voor de beauty en wellness waar ik inmiddels al meer dan 10 jaar werkzaam in ben. 


Van erkende beautician tot inmiddels acupuncturist, afgestudeerd in Chinese Medicijnen is zij de afgelopen jaren sterk ontwikkelt in het creëren van unieke behandelingen. 

Mijn unieke kennis combinatie van huid tot health zorgt voor vernieuwende resultaten op gebied van Beauty & welzijn om uw huid zichtbaar te verbeteren. De technieken koesteren de oostere benadering om de oorsprong van het ongemak aan te pakken en voor extra boost het gewenste resultaat te voeden. 

Kortom met Charley Huf en het gebruik van Acupunctuur en vernieuwende technieken in de Beauty branche krijgen we uw huid en algemene welzijn weer in balans.
  • Wix Facebook page

Locatie

Charley Beauty & Health 
Jacob van Lennepstraat 72 

(Hoek Bilderdijkstraat)

1053 HM – Amsterdam

Openingstijden

Maandag 10:00 - 15:00

Woensdag: 10:00 - 15:00

Vrijdag: 9:00 - 12:00

Routebeschrijving >

 

Telefoon

+31624928875

Email

info@charleyhuf.com

 

Afspraak annuleren?

Voor annulering dient u ons minstens 48 uur van tevoren te berichten via email. Annuleringen die niet 48 uur van tevoren worden geannuleerd worden volledig in rekening gebracht.

Privacyregeling:
Jouw privacy is belangrijk voor ons en staat voorop in deze aanpassingen. Om jou duidelijkheid te geven over waar wij jouw gegevens voor gebruiken, werken wij continu aan het verbeteren van onze privacyverklaring. 

Belangrijke informatie
- We gebruiken jouw persoonlijke gegevens alleen voor het doel waarmee je ze met ons hebt gedeeld.
- We delen alleen persoonlijke gegevens met externe partijen om onze diensten te kunnen verlenen en onze operationele activiteiten mogelijk te maken, of wanneer we dit wettelijk verplicht zijn. In alle andere gevallen vragen wij altijd om jouw toestemming.
- Je mag natuurlijk altijd aan ons vragen wat we van je weten en mogelijk incorrecte persoonlijke gegevens corrigeren. 

C. Huf is aangesloten bij NWP, een beroepsvereniging voor natuurgeneeskundigen die staat voor kwaliteit binnen de branche. 
Al 65 jaar ziet NWP als keurmerk toe op de sector om de kwaliteitswaarborg op peil te houden. 
Voor meer informatie verwijzen wij u naar de NWP website.