top of page

VAAK VERGOED

VAN UW ZORGVERZEKERAAR KRIJGT U VAAK EEN GEDEELTE
OF VOLLEDIG BEDRAG VERGOED

ACUSILK
PIJN & ANTI LITTEKEN BEHANDELING

Acusilk
Acu-silk is een alternatief voor acupunctuur waarbij je zonder naalden maar met natuurlijk gekleurd zijde pijn, huidaandoeningen en littekens kunt behandelen en genezing kunt versnellen. Tijdens de behandeling wordt een persoonlijk op maat geknipt stukje zijde op de huid aangebracht en bevestigd.

De zijde blijft afhankelijk van de klacht 1 dag tot 2 weken zitten. Na deze tijd is het resultaat zichtbaar en voelbaar.

Acusilk is effectief voor
Acusilk therapie beïnvloedt de meridianen. Vaak lopen deze meridianen oppervlakkig in het lichaam, dit is de rede dat deze therapie in het bijzonder geschikt is voor

  • Pijnklachten

  • Littekens

  • Gewrichtsklachten

  • Tennis/muis/golf arm

  • Allergieën

Behandelkosten en vergoeding
De behandelingen worden vergoed als u aanvullend verzekerd bent. Dit kunt u navragen bij uw zorgverzekeraar.

smc, blessure, helpt acupunctuur bij blessurese, acupunctuur amsterdam
littekenpijn, pijn nakeizersnede, darmklachten
acupunctuur amsterdam, helpt acupunctuur bij pijnklachten, wat doet acupunctuur, acupunctuur zonder naalden, pijnloos,
OVER CHARLEY
litteken pijn, verkleving in mijn litteken, acupunctuur bij litteken pijn, vergoeding acupunctuur
Charley Huf

 

Charley Huf, geboren en getogen in Amsterdam met van kinds af aan een passie voor de beauty en wellness waar ik inmiddels al meer dan 10 jaar werkzaam in ben. 


Van erkende beautician tot inmiddels acupuncturist, afgestudeerd in Chinese Medicijnen is zij de afgelopen jaren sterk ontwikkelt in het creëren van unieke behandelingen. 

Mijn unieke kennis combinatie van huid tot health zorgt voor vernieuwende resultaten op gebied van Beauty & welzijn om uw huid zichtbaar te verbeteren. De technieken koesteren de oostere benadering om de oorsprong van het ongemak aan te pakken en voor extra boost het gewenste resultaat te voeden. 

Kortom met Charley Huf en het gebruik van Acupunctuur en vernieuwende technieken in de Beauty branche krijgen we uw huid en algemene welzijn weer in balans.
bottom of page