top of page
MEDISCHE ACUPUNCTUUR
ASTMA

Astma
Astma kan een grote impact hebben op iemand leven. Symptomen van astma zijn te herkennen aan hoesten, piepende ademhaling, benauwd of kortademig zijn. Bij astma maken de slijmvliezen in neus en longen meer slijm aan dan gebruikelijk. Hoesten is vervolgens een natuurlijke reactie van het lichaam om het overtollige slijm het lichaam uit te krijgen. Slijm dat vast blijft zitten in de luchtwegen zorgt voor een benauwd gevoel, het is hierbij een stuk lastiger om te ademen. Bij astma kunnen er periodes zijn dat u weinig last heeft, afgewisseld met periodes dat u juist veel klachten heeft. Ook zijn er verschillende vormen van astma. Allergische astma wordt veroorzaakt door een allergische prikkel die vrijkomt in u lichaam ‘histamine”. Dit kunnen stoffen zijn zoals stuifmeel, huisstofmijt of huidschilfers van huisdieren. Niet allergische astma kan veroorzaakt worden door uitlaatgassen, rook, benzine, parfum of schoonmaakmiddelen of zelf weersomstandigheden. Bij inspanningsastma wordt u benauwd als u zich inspant. Daarnaast kunnen stress en emoties alle vormen van astma verergeren.

Wat kan acupunctuur voor uw astma klachten betekenen?
in de acupunctuur spelen de luchtwegen een belangrijk rol in het afweersysteem. Bij benauwdheid is die energiestroom duidelijk belemmerd door warme ontstekingen in de bronchiën. Om deze ontkenningen te koelen gaat het lichaam slijm produceren. Met acupunctuur kunnen wij de ontsteking processen verminderen waardoor minder slijm geproduceerd zal worden. Het is tevens ook van belang het afweersysteem te versterken om zo een verminderde reactie van de prikkel te krijgen.

Behandeladvies
Afhankelijk van de soort astma raden wij 3 tot 6 behandelingen aan waarbij u al snel verlichting van de klachten zult opmerken.

benauwd, allergie, geen medicatie voor astma, hyperventilatie, helpt acupunctuur bij astma, acupunctuur amsterdam astma
long qi, acupunctuur helpt bij astma, kinder astma helpt acupunctuur, ervaring acupunctuur bij astma, acupunctuur amsterdam

VAAK VERGOED

VAN UW ZORGVERZEKERAAR KRIJGT U VAAK EEN GEDEELTE
OF VOLLEDIG BEDRAG VERGOED

OVER CHARLEY
Charley Huf

 

Charley Huf, geboren en getogen in Amsterdam met van kinds af aan een passie voor de beauty en wellness waar ik inmiddels al meer dan 10 jaar werkzaam in ben. 


Van erkende beautician tot inmiddels acupuncturist, afgestudeerd in Chinese Medicijnen is zij de afgelopen jaren sterk ontwikkelt in het creëren van unieke behandelingen. 

Mijn unieke kennis combinatie van huid tot health zorgt voor vernieuwende resultaten op gebied van Beauty & welzijn om uw huid zichtbaar te verbeteren. De technieken koesteren de oostere benadering om de oorsprong van het ongemak aan te pakken en voor extra boost het gewenste resultaat te voeden. 

Kortom met Charley Huf en het gebruik van Acupunctuur en vernieuwende technieken in de Beauty branche krijgen we uw huid en algemene welzijn weer in balans.
bottom of page