top of page
MEDISCHE ACUPUNCTUUR
BLAASONTSTEKING

Blaasontsteking is een lage urineweg infectie

Blaasontsteking veroorzaakt een brandend gevoel bij het plassen, sterk ruikende of troebele urine, pijn bij het plassen, bloed in de urine, druk in de buik of pijn in de rug en soms ook misselijkheid en braken. Urineweginfecties komen veel voor, tien keer zo vaak bij vrouwen als bij mannen. Een blaasontsteking is niet besmettelijk, maar kan af en toe terugkomen. Bacteriën die niet in de urinewegen horen, zorgen voor een infectie en zo ontstaat er een ontsteking van het slijmvlies van de blaas en dat veroorzaakt de klachten.

Laat acupunctuur u helpen bij uw blaasontsteking
Bij vrouwen is een gezonde flora van belang om groei van een groot aantal bacteriën  tegen te  gaan. Met acupunctuur kunnen wij de Wei Qi opbouwen. Dit is een term in de Chinese geneeskunde die staat voor de algemene weerstand van de organen. Omdat de Wei Qi zwakker is hebben de bacteriën kans om in de blaas te komen. Met acupunctuur bouwen we de Wei Qi weer op en nemen we de oorzaak en de symptomen weg. 

Behandeladvies
Wij adviseren 3 tot 5 behandelingen om de optimale weerstand weer op te bouwen. Ook geven wij een lifestyle advies. Uiteraard raden wij altijd aan de antibiotica kuur af te maken en onder controle te blijven bij uw huisarts.

dokter, antibiotica goed bij blaas ontsteking? acupunctuur alternatieve behandeling bij blaasontsteking, acupunctuur amsterdam blaasonsteking
pijn bij plassen, heb ik een blaasonsteking, chronische blaasontsteking helpt acupunctuur? acupunctuur oplossing vor blaasontsteking, ervaring acupunctuur bij blaasontsteking?

VAAK VERGOED

VAN UW ZORGVERZEKERAAR KRIJGT U VAAK EEN GEDEELTE
OF VOLLEDIG BEDRAG VERGOED

OVER CHARLEY
Charley Huf

 

Charley Huf, geboren en getogen in Amsterdam met van kinds af aan een passie voor de beauty en wellness waar ik inmiddels al meer dan 10 jaar werkzaam in ben. 


Van erkende beautician tot inmiddels acupuncturist, afgestudeerd in Chinese Medicijnen is zij de afgelopen jaren sterk ontwikkelt in het creëren van unieke behandelingen. 

Mijn unieke kennis combinatie van huid tot health zorgt voor vernieuwende resultaten op gebied van Beauty & welzijn om uw huid zichtbaar te verbeteren. De technieken koesteren de oostere benadering om de oorsprong van het ongemak aan te pakken en voor extra boost het gewenste resultaat te voeden. 

Kortom met Charley Huf en het gebruik van Acupunctuur en vernieuwende technieken in de Beauty branche krijgen we uw huid en algemene welzijn weer in balans.
bottom of page