Hooikoorts
Heeft u last van een verstopte neus of van nies buien in het voorjaar en de zomer?
Tranende, rode ogen en een loopneus? Wanneer u deze klachten herkent, kan het zijn dat u allergisch bent voor gras- en/of boompollen. Dit wordt ook wel hooikoorts genoemd. Het brengt ook vaak meer klachten met zich mee zoals algemene malaise, vermoeidheid en hoofdpijn. 

Wat kan acupunctuur voor u hooikoorts klachten betekenen?
In veel gevallen kan de acupuncturist de hooikoorts effectief behandelen. Door middel van acupunctuur kunnen wij zorgen dat het neusslijmvlies gekalmeerd wordt en dat het lichaam geen allergische reactie geeft in het immuunsysteem na het inademen van stuifmeel pollen, bomen (vooral van de berk) en grassen.  

Behandeladvies
Begin met de acupunctuur behandelingen zo vroeg mogelijk in het jaar ( Januari/ Februari) zodat wij u immuunsysteem kunnen aansterken en u geen allergische reactie meer geeft op de prikkelingen van buitenaf. Als u tijdens het pollenseizoen komt dan is de behandeling meer gericht op symptoom bestrijding in plaats van het behandelen van de oorzaak. Wij raden 3 tot 6 acupunctuur behandelingen aan voor de hooikoorts.

Behandelkosten en vergoeding
De behandelingen kunnen mogelijk vergoed worden als u aanvullend verzekerd bent. Dit kunt u navragen bij uw zorgverzekeraar.


Intake + Medische acupunctuur behandeling 75,- 60 Minuten
Vervolg behandeling 60,- 45 minuten

MEDISCHE ACUPUNCTUUR
HOOIKOORTS

VAAK VERGOED

VAN UW ZORGVERZEKERAAR KRIJGT U VAAK EEN GEDEELTE
OF VOLLEDIG BEDRAG VERGOED

OVER CHARLEY
Charley Huf

 

Charley Huf, geboren en getogen in Amsterdam met van kinds af aan een passie voor de beauty en wellness waar ik inmiddels al meer dan 10 jaar werkzaam in ben. 


Van erkende beautician tot inmiddels acupuncturist, afgestudeerd in Chinese Medicijnen is zij de afgelopen jaren sterk ontwikkelt in het creëren van unieke behandelingen. 

Mijn unieke kennis combinatie van huid tot health zorgt voor vernieuwende resultaten op gebied van Beauty & welzijn om uw huid zichtbaar te verbeteren. De technieken koesteren de oostere benadering om de oorsprong van het ongemak aan te pakken en voor extra boost het gewenste resultaat te voeden. 

Kortom met Charley Huf en het gebruik van Acupunctuur en vernieuwende technieken in de Beauty branche krijgen we uw huid en algemene welzijn weer in balans.
  • Wix Facebook page

Locatie

Charley Beauty & Health 
Jacob van Lennepstraat 72 

(Hoek Bilderdijkstraat)

1053 HM – Amsterdam

Openingstijden

Maandag 10:00 - 15:00

Woensdag: 10:00 - 15:00

Vrijdag: 9:00 - 12:00

Routebeschrijving >

 

Telefoon

+31624928875

Email

info@charleyhuf.com

 

Afspraak annuleren?

Voor annulering dient u ons minstens 48 uur van tevoren te berichten via email. Annuleringen die niet 48 uur van tevoren worden geannuleerd worden volledig in rekening gebracht.

Privacyregeling:
Jouw privacy is belangrijk voor ons en staat voorop in deze aanpassingen. Om jou duidelijkheid te geven over waar wij jouw gegevens voor gebruiken, werken wij continu aan het verbeteren van onze privacyverklaring. 

Belangrijke informatie
- We gebruiken jouw persoonlijke gegevens alleen voor het doel waarmee je ze met ons hebt gedeeld.
- We delen alleen persoonlijke gegevens met externe partijen om onze diensten te kunnen verlenen en onze operationele activiteiten mogelijk te maken, of wanneer we dit wettelijk verplicht zijn. In alle andere gevallen vragen wij altijd om jouw toestemming.
- Je mag natuurlijk altijd aan ons vragen wat we van je weten en mogelijk incorrecte persoonlijke gegevens corrigeren. 

C. Huf is aangesloten bij NWP, een beroepsvereniging voor natuurgeneeskundigen die staat voor kwaliteit binnen de branche. 
Al 65 jaar ziet NWP als keurmerk toe op de sector om de kwaliteitswaarborg op peil te houden. 
Voor meer informatie verwijzen wij u naar de NWP website.