top of page
MEDISCHE ACUPUNCTUUR
MAAG - DARMKLACHTEN - PDS

Maag- darmklachten – PDS

Klachten aan het spijsvertering kanaal kan veel symptomen en oorzaken hebben.

Onze maag en darmen zijn de interne basis van een goede gezondheid en staat direct in contact met de buitenwereld.

Het maag- darmkanaal is heel kwetsbaar en vertoont snel klachten zoals: Maagzuur, misselijkheid, krampen, constipatie of opgeblazen gevoel na het eten. Ook kunnen de klachten erfelijke klachten een rolspelen als bijvoorbeeld: In 5 – 10% van de gevallen heeft degene met een chronische ontsteking een familielid dat er ook last van heeft.

Spanning kan de klacht verergeren de spierwerking in de maag en darmen vertraagd zo raakt het slijmvlies in het spijsvertering kanaal geïrriteerd of ontstoken.

 

Wat kun je doen tegen deze klachten die het dagelijks leven flink kunnen beïnvloeden?

Bij ontstekingen is het afweersysteem zo ontregeld dat het zich tegen het eigen lichaam keert en bepaalde bacteriën de kans krijgen om een grotere rol te spelen en zo ontstekingen veroorzaken. Het lichaam is dus niet meer instaat zelf de ontsteking of de verminderde weerstand te herstellen.

 

Acupunctuur helpt

Acupunctuur geeft een natuurlijke effectieve verlichting, wat al snel tot vermindering van klachten lijdt. Tijdens de behandeling ligt de focus op het ondersteunen van het spijsvertering proces, verstoringen op te heffen zo dat de slijmvliezen weer gekalmeerd zijn en de lichamelijk spanning tot rust te brengen.

 

Uit onderzoek is gebleken dat acupunctuur bij colitis ulcerosa, IBS/ PDS (prikkelbaar darmsyndroom) de ziekte van crohne vermindering van activiteit geeft.

Behandeladvies

Na 3 keer kunt u verandering van de klachten ervaren. 

benauwd, allergie, geen medicatie voor astma, hyperventilatie, helpt acupunctuur bij astma, acupunctuur amsterdam astma
long qi, acupunctuur helpt bij astma, kinder astma helpt acupunctuur, ervaring acupunctuur bij astma, acupunctuur amsterdam

VAAK VERGOED

VAN UW ZORGVERZEKERAAR KRIJGT U VAAK EEN GEDEELTE
OF VOLLEDIG BEDRAG VERGOED

OVER CHARLEY
Charley Huf

 

Charley Huf, geboren en getogen in Amsterdam met van kinds af aan een passie voor de beauty en wellness waar ik inmiddels al meer dan 10 jaar werkzaam in ben. 


Van erkende beautician tot inmiddels acupuncturist, afgestudeerd in Chinese Medicijnen is zij de afgelopen jaren sterk ontwikkelt in het creëren van unieke behandelingen. 

Mijn unieke kennis combinatie van huid tot health zorgt voor vernieuwende resultaten op gebied van Beauty & welzijn om uw huid zichtbaar te verbeteren. De technieken koesteren de oostere benadering om de oorsprong van het ongemak aan te pakken en voor extra boost het gewenste resultaat te voeden. 

Kortom met Charley Huf en het gebruik van Acupunctuur en vernieuwende technieken in de Beauty branche krijgen we uw huid en algemene welzijn weer in balans.
bottom of page