top of page
MEDISCHE ACUPUNCTUUR
MENSTRUATIE KLACHTEN

Menstruatie Klachten (PMS)
Menstruatieklachten zijn een scherpe of doffe pijn in onderbuik en -rughoofdpijn, transpireren en diarree. In ernstige gevallen gaat dit gepaard met braken en flauwvallen. Behalve pijn, kunnen zich ook zeer zware bloedingen voordoen. Deze bloedingen kunnen zo hevig zijn dat zij het normale leven ontwrichten.  Premenstruele klachten ook wel Premenstrueel Syndroom (PMS) genoemd, ontstaan ongeveer twee weken voor de menstruatie en verdwijnen of verminderen als de menstruatie begint. Menstruatieklachten kunnen ook een andere oorzaak hebben. Zo kunnen fibromen, poliepen, bekkenontsteking, endometriose , verminderde functie van de schildklier (zie schildklierproblemen),bloedstollingsaandoeningenstress of een spiraaltje ook problemen opleveren die menstruatie klachten verergeren. Raadpleeg ook uw huisarts om zo te kunnen weten waardoor de klachten zijn ontstaan.

Wat kan acupunctuur voor uw menstruatie (PMS) klachten betekenen?
Niet altijd is ons lichaam zo in balans om de menstruatiecyclus pijnloos te laten verlopen. Vaak ontstaat er een stagnatie in het lichaam door een tekort aan energie, hormonen of bloed. Met de acupunctuur kunnen wij uw lichaam voeden of wel de stagnatie opheffen die uw lichaam uit balans brengt en deze pijnen veroorzaken. Dit zonder medicatie. 

 

Behandeladvies
Afhankelijk van de oorzaak en vooruitgang adviseren bij 3 tot 6 acupunctuur behandelingen om zo van uw klachten af te komen. Uit ervaring kunt u na 3 behandelingen verschil merken, dit kunt u ook gerust aangeven tijdens ons evaluatie gesprek.

pijn bij menstruatie, pms, acupunctuur, helpt acupunctuur bij pms, acupunctuur amsterdam
helpt acupunctuur bij menstruatie krampen, pms, de pil helpt bij menstruatie pijn, acupunctuur amsterdam

VAAK VERGOED

VAN UW ZORGVERZEKERAAR KRIJGT U VAAK EEN GEDEELTE
OF VOLLEDIG BEDRAG VERGOED

OVER CHARLEY
Charley Huf

 

Charley Huf, geboren en getogen in Amsterdam met van kinds af aan een passie voor de beauty en wellness waar ik inmiddels al meer dan 10 jaar werkzaam in ben. 


Van erkende beautician tot inmiddels acupuncturist, afgestudeerd in Chinese Medicijnen is zij de afgelopen jaren sterk ontwikkelt in het creëren van unieke behandelingen. 

Mijn unieke kennis combinatie van huid tot health zorgt voor vernieuwende resultaten op gebied van Beauty & welzijn om uw huid zichtbaar te verbeteren. De technieken koesteren de oostere benadering om de oorsprong van het ongemak aan te pakken en voor extra boost het gewenste resultaat te voeden. 

Kortom met Charley Huf en het gebruik van Acupunctuur en vernieuwende technieken in de Beauty branche krijgen we uw huid en algemene welzijn weer in balans.
bottom of page