VAAK VERGOED

VAN UW ZORGVERZEKERAAR KRIJGT U VAAK EEN GEDEELTE
OF VOLLEDIG BEDRAG VERGOED

Menopauze / overgang
De overgang wijst op de hormonale verandering die in het lichaam plaats vindt. Het lichaam verandert en dit heeft gevolgen op zowel lichamelijk als psychisch vlak. Opvliegers, moeheid, nacht zweten, slecht slapen en stemmingswisselingen zijn klachten die u kunt ondervinden als u in de overgang bent. Vele vrouwen spreken over jaren lange emotionele onrust en lichamelijke vrouwen klachten. De ene vrouw raakt (jaren) eerder in de overgang dan de andere. De gemiddelde leeftijd waarop een vrouw in de overgang komt is rond het 50e levensjaar. 

Wat kan acupunctuur voor uw betekenen in de u tijdens de menopauze?
De hormonale verandering in het lichaam tijdens de overgang is een feit, de klachten daarentegen horen daar niet altijd bij. Door de dalende oestrogeen productie in de overgang krijg je een tekort aan yin. Dit is een term uit de Chinese geneeskunde die onder andere staat voor hormonen en een koelende fase heeft. In de overgang wordt yin relatief minder tegen over het verwarmende yang. Er ontstaat een disbalans. Dit uit zich in opvliegers en zweten (warmte). Met acupunctuur proberen we dit tekort aan Yin aan te vullen en het teveel aan Yang te laten dalen door bepaalde acupunctuur punten te stimuleren met naaldjes. Zo wordt de hormoonhuishouding in balans gebracht waardoor de klachten verminderen.

 

Behandeladvies
U kunt al starten met acupunctuur in de vroege fase van de menopauze. Uit ervaring is gebleken dat deze behandelingen zeer effectief zijn en leiden tot waanzinnige resultaten. U zult na 3 behandelingen verschil ervaren. Wij raden u aan deze te blijven volgen tot wanneer u prettig vindt.

MEDISCHE ACUPUNCTUUR
MENOPAUZE & OVERGANG
OVER CHARLEY
Charley Huf

 

Charley Huf, geboren en getogen in Amsterdam met van kinds af aan een passie voor de beauty en wellness waar ik inmiddels al meer dan 10 jaar werkzaam in ben. 


Van erkende beautician tot inmiddels acupuncturist, afgestudeerd in Chinese Medicijnen is zij de afgelopen jaren sterk ontwikkelt in het creëren van unieke behandelingen. 

Mijn unieke kennis combinatie van huid tot health zorgt voor vernieuwende resultaten op gebied van Beauty & welzijn om uw huid zichtbaar te verbeteren. De technieken koesteren de oostere benadering om de oorsprong van het ongemak aan te pakken en voor extra boost het gewenste resultaat te voeden. 

Kortom met Charley Huf en het gebruik van Acupunctuur en vernieuwende technieken in de Beauty branche krijgen we uw huid en algemene welzijn weer in balans.
  • Wix Facebook page

Locatie

Charley Beauty & Health 
Jacob van Lennepstraat 72 

(Hoek Bilderdijkstraat)

1053 HM – Amsterdam

Openingstijden

Maandag 10:00 - 15:00

Woensdag: 10:00 - 15:00

Vrijdag: 9:00 - 12:00

Routebeschrijving >

 

Telefoon

+31624928875

Email

info@charleyhuf.com

 

Afspraak annuleren?

Voor annulering dient u ons minstens 48 uur van tevoren te berichten via email. Annuleringen die niet 48 uur van tevoren worden geannuleerd worden volledig in rekening gebracht.

Privacyregeling:
Jouw privacy is belangrijk voor ons en staat voorop in deze aanpassingen. Om jou duidelijkheid te geven over waar wij jouw gegevens voor gebruiken, werken wij continu aan het verbeteren van onze privacyverklaring. 

Belangrijke informatie
- We gebruiken jouw persoonlijke gegevens alleen voor het doel waarmee je ze met ons hebt gedeeld.
- We delen alleen persoonlijke gegevens met externe partijen om onze diensten te kunnen verlenen en onze operationele activiteiten mogelijk te maken, of wanneer we dit wettelijk verplicht zijn. In alle andere gevallen vragen wij altijd om jouw toestemming.
- Je mag natuurlijk altijd aan ons vragen wat we van je weten en mogelijk incorrecte persoonlijke gegevens corrigeren. 

C. Huf is aangesloten bij NWP, een beroepsvereniging voor natuurgeneeskundigen die staat voor kwaliteit binnen de branche. 
Al 65 jaar ziet NWP als keurmerk toe op de sector om de kwaliteitswaarborg op peil te houden. 
Voor meer informatie verwijzen wij u naar de NWP website.