top of page
GEZICHTSBEHANDELINGEN
Quanis Hyaluronzuur Derma Filler zonder naalden

BEHANDELING

De Quanis derma filler wordt bij ons uitgevoerd samen met de bindweefselmassage, De behandeling begint met de zachte reiniging van EmerginC, gevolgd door de gezichts bindweefselmassage. Door de bindweefselmassage wordt de huid extra gestimuleerd, doorbloed en kan de Quanis hylaluronzuur fillers optimaal opnemen in de huid om zo lang mogelijk het resultaat te behouden. 

WAT ERVAAR JE

Wanneer Quanis Dermafiller wordt aangebracht, beleef je een zeer licht prikkelende sensatie doordat de micro naaldjes in de huid penetreren en oplossen. De hyaluronzuur micro kristallen zorgen in de huid voor het herstel van de vochtbalans waardoor de fijne rimpels weer worden opgevuld en geeft het de huid zijn elasticiteit terug. 

SAMENSTELLING MICRO NAALDJES

Quanis Dermafiller bevat niet alleen hyaluronzuur, maar ook collageen en vitamine-C. Onze micronaaldjes bevatten alleen natuurlijke stoffen en Quanis Dermafiller bevat geen geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, alcohol en is niet getest op dieren.

TOEPASSEN

De Quanis Dermafiller behandeling bestaat uit meerdere professionele behandelingen afhankelijk van het gewenste resultaat. Na afronding van de behandeling, kan je de behandeling gemakkelijk zelf thuis voortzetten door 1 à 2 keer per week voor het slapen gaan de Quanis Dermafiller aan te brengen.​.

Quanis Derma Filler Behandeling

60 minuten | € 89,95

REINIGING + BINDWEEFSELMASSAGE + PROFESSIONAL QUANIS DERMA FILLERS

+ DAG/ NACHT VERZORGING

bottom of page