GEZICHTSBEHANDELINGEN
Quanis Hyaluronzuur Derma Filler zonder naalden

BEHANDELING

De Quanis derma filler wordt bij ons uitgevoerd samen met de bindweefselmassage, De behandeling begint met de zachte reiniging van EmerginC, gevolgd door de gezichts bindweefselmassage. Door de bindweefselmassage wordt de huid extra gestimuleerd, doorbloed en kan de Quanis hylaluronzuur fillers optimaal opnemen in de huid om zo lang mogelijk het resultaat te behouden. 

WAT ERVAAR JE

Wanneer Quanis Dermafiller wordt aangebracht, beleef je een zeer licht prikkelende sensatie doordat de micro naaldjes in de huid penetreren en oplossen. De hyaluronzuur micro kristallen zorgen in de huid voor het herstel van de vochtbalans waardoor de fijne rimpels weer worden opgevuld en geeft het de huid zijn elasticiteit terug. 

SAMENSTELLING MICRO NAALDJES

Quanis Dermafiller bevat niet alleen hyaluronzuur, maar ook collageen en vitamine-C. Onze micronaaldjes bevatten alleen natuurlijke stoffen en Quanis Dermafiller bevat geen geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, alcohol en is niet getest op dieren.

TOEPASSEN

De Quanis Dermafiller behandeling bestaat uit meerdere professionele behandelingen afhankelijk van het gewenste resultaat. Na afronding van de behandeling, kan je de behandeling gemakkelijk zelf thuis voortzetten door 1 à 2 keer per week voor het slapen gaan de Quanis Dermafiller aan te brengen.​.

Quanis Derma Filler Behandeling

60 minuten | € 89,95

REINIGING + BINDWEEFSELMASSAGE + PROFESSIONAL QUANIS DERMA FILLERS

+ DAG/ NACHT VERZORGING

  • Wix Facebook page

Locatie

Charley Beauty & Health 
Jacob van Lennepstraat 72 

(Hoek Bilderdijkstraat)

1053 HM – Amsterdam

Openingstijden

Maandag 10:00 - 15:00

Woensdag: 10:00 - 15:00

Vrijdag: 9:00 - 12:00

Routebeschrijving >

 

Telefoon

+31624928875

Email

info@charleyhuf.com

 

Afspraak annuleren?

Voor annulering dient u ons minstens 48 uur van tevoren te berichten via email. Annuleringen die niet 48 uur van tevoren worden geannuleerd worden volledig in rekening gebracht.

Privacyregeling:
Jouw privacy is belangrijk voor ons en staat voorop in deze aanpassingen. Om jou duidelijkheid te geven over waar wij jouw gegevens voor gebruiken, werken wij continu aan het verbeteren van onze privacyverklaring. 

Belangrijke informatie
- We gebruiken jouw persoonlijke gegevens alleen voor het doel waarmee je ze met ons hebt gedeeld.
- We delen alleen persoonlijke gegevens met externe partijen om onze diensten te kunnen verlenen en onze operationele activiteiten mogelijk te maken, of wanneer we dit wettelijk verplicht zijn. In alle andere gevallen vragen wij altijd om jouw toestemming.
- Je mag natuurlijk altijd aan ons vragen wat we van je weten en mogelijk incorrecte persoonlijke gegevens corrigeren. 

C. Huf is aangesloten bij NWP, een beroepsvereniging voor natuurgeneeskundigen die staat voor kwaliteit binnen de branche. 
Al 65 jaar ziet NWP als keurmerk toe op de sector om de kwaliteitswaarborg op peil te houden. 
Voor meer informatie verwijzen wij u naar de NWP website.