top of page

VAAK VERGOED

VAN UW ZORGVERZEKERAAR KRIJGT U VAAK EEN GEDEELTE
OF VOLLEDIG BEDRAG VERGOED

MEDISCHE ACUPUNCTUUR
RUGKLACHTEN - ICHIAS ZENUWPIJN

Ichias / zenuwpijn

Ichias is een lage rug klacht ontstaan door irritatie/ontsteking of beschadiging van de ischias zenuw (nervus ischiadicus). De zenuw begint in het ruggenmerg en loopt langs de bil naar de voet dit zijn ook de kenmerkende klachten zoals uitstralende/zeurende pijn, tinteling in de bil, been voet of enkel. Slapen, werken, zitten of zittend werk kunnen onmogelijk worden en ondraaglijke pijn geven. Vaak geeft de behandeling van de fysiotherapeut een korte tijd verlichting en trekt de weer terug zo ben je sneller geneigd om weer pijnstillende medicijnen te nemen wat uiteindelijk geen oplossing beid!

 

Kom van je pijn af met acupunctuur

Na succesvolle ervaringen en speciale behandelmethode afhankelijk van de oorsprong van de klacht kunnen wij de pijn wegnemen/verminderen doormiddel van acupunctuur. Door dat de meridianen dezelfde weg afleggen langs de zenuwen en spieren kunnen we de blokkades weghalen en de spieren laten ontspannen. Zo ontstaat er een sneller genezing proces en wordt de pijn verminderd, we pakken de klacht dus bij de oorsprong aan.

 

Behandeladvies
Deze techniek kan op een niet schadelijk manier de pijn verzachten. De resultaten zullen na 4 behandelingen opgemerkt worden. Afhankelijk van de pijn en slijtage kunnen we u succesvol ondersteunen.

knieklachten, gewrichtspijn, reuma, slijtage van gewrichten, werkt acupunctuur bij gewrichtsklachten, artrose, werkt acupunctuur bij artrose, acupunctuur amsterdam
OVER CHARLEY
Charley Huf

 

Charley Huf, geboren en getogen in Amsterdam met van kinds af aan een passie voor de beauty en wellness waar ik inmiddels al meer dan 10 jaar werkzaam in ben. 


Van erkende beautician tot inmiddels acupuncturist, afgestudeerd in Chinese Medicijnen is zij de afgelopen jaren sterk ontwikkelt in het creëren van unieke behandelingen. 

Mijn unieke kennis combinatie van huid tot health zorgt voor vernieuwende resultaten op gebied van Beauty & welzijn om uw huid zichtbaar te verbeteren. De technieken koesteren de oostere benadering om de oorsprong van het ongemak aan te pakken en voor extra boost het gewenste resultaat te voeden. 

Kortom met Charley Huf en het gebruik van Acupunctuur en vernieuwende technieken in de Beauty branche krijgen we uw huid en algemene welzijn weer in balans.
bottom of page