top of page
GEZICHTSBEHANDELINGEN
Vitamine C Boost

Het Vitamine C boost treatment, Voedt en brengt de huid perfect in balans door de Bindweefsel massage en het hyper- vitalizer mask.

Het hyper- vitalizer masker is op basis van Q10, Lutein, Vitamine E, Vitamine H, Shea Butter, Vitamine A. Deze behandeling is geschikt voor elke vermoeide en futloze die er weer zacht, gezond en gehydrateerd uit wilt zien.

BEHANDELING

​De behandeling begint met een fluweel zachte reiniging van pomegranate deze is geschikt voor een vermoeide huid. Gevolgd door een Masker afgestemd op het huid type. Door de extractie en epileren verfrissen we de huid en blik. De massage is gespecialiseerd met acupressuur drukpunten, nek en schouder massage, het vitamin c - retinol masker is een intensief masker op kleibasis dat al na een keer een zichtbare verbetering van de huid geeft. Bevat krachtige concentraties vitamine C, citrus, retinol en groene thee voor een snelle verwijdering van dode huidcellen en verbetering van teint, helderheid en textuur.

AFSPRAAK

Een Hyper Vitality Treatment mag elke 4 weken herhaald worden, bijvoorbeeld in kuurverband van 5 behandelingen. Zeer geschikt voor de doffe, vermoeide huid en veroudering in het algemeen.

EMERGINC HUIDVERZORGING

Alle emerginC producten zijn gemaakt om het beste te halen uit de natuur, de wetenschap en jezelf! Door de uitgekiende samenstelling van alle emerginC producten en de slimme combinatie van revolutionaire technologie en effectieve botanische extracten ben je in no time op weg naar een gave, gezonde en stralende huid!

 

Voor alle emerginC producten die je koopt, plant emerginC een boom.

Natuurlijke ingrediënten  - Geen kleurstoffen  - Geen parfums  -

Niet op dieren getest - Geen parabenen - Geen SLS - Geen SLES  - Geen PEGs.

Vitamine C Boost

60 minuten | € 89,95

REINIGING + BINDWEEFSELMASSAGE + MASKER

Super vitamine C Boost

90 minuten | € 109,-

REINIGING + MASKER + EXTRACTIES / EPILEREN +MASSAGE +MASKER + CREME/ SERUM

bottom of page