GEZICHTSBEHANDELING

QUICK GLOW FACIAL EMERGINC

Quick Glow Treatment, stimuleert de celactiviteit en het collageen in zodat de huid zichzelf kan vernieuwen. Dankzij Bindweefsel massage en het Glow Force masker die een verjongende boost geeft en perfecte glow is geschikt voor elke vermoeide huid die er weer stralend uit wilt zien.

BEHANDELING

​De behandeling begint met een fluweel zachte reiniging van pomegranate deze is geschikt voor een vermoeide huid. Gevolgd door een Masker afgestemd op het huid type. Door de extractie en epileren verfrissen we de huid en blik. De massage is gespecialiseerd met acupressuur drukpunten, nek en schouder massage, het masker heeft tijd om in te werken en zal zorgvuldig in gemasseerd worden voor optimale opname zo zal de huid een stralen de teint hebben en er vernieuwd uit zien en voelen dit zie je gelijk!

AFSPRAAK

Een Quick Glow Treatment mag elke 4 weken herhaald worden, bijvoorbeeld in kuurverband van 5 behandelingen. Zeer geschikt voor de doffe, vermoeide huid en veroudering in het algemeen.

EMERGINC HUIDVERZORGING

Alle emerginC producten zijn gemaakt om het beste te halen uit de natuur, de wetenschap en jezelf! Door de uitgekiende samenstelling van alle emerginC producten en de slimme combinatie van revolutionaire technologie en effectieve botanische extracten ben je in no time op weg naar een gave, gezonde en stralende huid!

 

Voor alle emerginC producten die je koopt, plant emerginC een boom.

Natuurlijke ingrediënten  - Geen kleurstoffen  - Geen parfums  -

Niet op dieren getest - Geen parabenen - Geen SLS - Geen SLES  - Geen PEGs

Quick glow 

60 minuten | € 89,95

REINIGING + BINDWEEFSELMASSAGE + MASKER

Ulimate glow 

90 minuten | € 109,-

REINIGING + MASKER + EXTRACTIES / EPILEREN +MASSAGE +MASKER + CREME/ SERUM

  • Wix Facebook page

Locatie

Charley Beauty & Health 
Jacob van Lennepstraat 72 

(Hoek Bilderdijkstraat)

1053 HM – Amsterdam

Openingstijden

Maandag 10:00 - 15:00

Woensdag: 10:00 - 15:00

Vrijdag: 9:00 - 12:00

Routebeschrijving >

 

Telefoon

+31624928875

Email

info@charleyhuf.com

 

Afspraak annuleren?

Voor annulering dient u ons minstens 48 uur van tevoren te berichten via email. Annuleringen die niet 48 uur van tevoren worden geannuleerd worden volledig in rekening gebracht.

Privacyregeling:
Jouw privacy is belangrijk voor ons en staat voorop in deze aanpassingen. Om jou duidelijkheid te geven over waar wij jouw gegevens voor gebruiken, werken wij continu aan het verbeteren van onze privacyverklaring. 

Belangrijke informatie
- We gebruiken jouw persoonlijke gegevens alleen voor het doel waarmee je ze met ons hebt gedeeld.
- We delen alleen persoonlijke gegevens met externe partijen om onze diensten te kunnen verlenen en onze operationele activiteiten mogelijk te maken, of wanneer we dit wettelijk verplicht zijn. In alle andere gevallen vragen wij altijd om jouw toestemming.
- Je mag natuurlijk altijd aan ons vragen wat we van je weten en mogelijk incorrecte persoonlijke gegevens corrigeren. 

C. Huf is aangesloten bij NWP, een beroepsvereniging voor natuurgeneeskundigen die staat voor kwaliteit binnen de branche. 
Al 65 jaar ziet NWP als keurmerk toe op de sector om de kwaliteitswaarborg op peil te houden. 
Voor meer informatie verwijzen wij u naar de NWP website.