top of page
MEDISCHE ACUPUNCTUUR
TENNIS ELLEBOOG / TENNIS ARM

Tenniselleboog
Bij een tenniselleboog (tennisarm) zijn de spieren en pezen in de onderarm ontstoken door langdurig overbelasting. U heeft pijn aan de buitenkant van de elleboog/arm wat uit kan stralen naar de nek of schouder. 
De medische term voor tenniselleboog is Epicondiylitis lateralis. Het is een veel voorkomende blessure terwijl slechts 5% van de patiënten daadwerkelijk tennist. De klachten kunnen ook ontstaan door te veel te werken met een computer muis, handwerk, kinderen optillen, golfen ( soort gelijke klachten), schilderen en/of ramen lappen en met zware boodschappen tillen. 

 

Acupunctuur helpt bij een tenniselleboog/arm
Aan een tenniselleboog kunnen maanden vooraf gaan van herhaalde en langdurige (lichte) overbelasting, waarbij ongemerkt schade optreedt in spier- en peesweefsel. De doorbloeding wordt belemmerd en zo kan het spierweefsel vaak niet optimaal herstellen en blijft de klacht lang aanhouden. Met acupunctuur naaldjes kunnen wij het ontstoken spier en peesweefsel optimaal laten herstellen en de stagnerende doorbloeding laten afkoelen. De acute pijn neemt hierdoor snel af. 

Behandeladvies
U zal al verschil merken na 2 behandelingen. Wij raden 6 acupunctuur behandelingen aan voor een optimaal herstel. In eerste instantie adviseren wij de patiënt handelingen die de pijnklachten uitlokken achterwege laten.

vocht in elleboog, pijn in elleboog, helpt acupunctuur bij tennisarm of tennis elleboog, uitstralende pijn in arm, ontstoken gewrichten, acupunctuur amsterdam
pijn in arm, pijn in mijn elleboog, heb ik een tennisarm, muisarm, ontstoken gewricht door tenniselleboog, helpt acupunctuur bij een tennis arm

VAAK VERGOED

VAN UW ZORGVERZEKERAAR KRIJGT U VAAK EEN GEDEELTE
OF VOLLEDIG BEDRAG VERGOED

OVER CHARLEY
charley acupuncturist amsterdam, tennis elleboog, uitstralende pijn in arm
Charley Huf

 

Charley Huf, geboren en getogen in Amsterdam met van kinds af aan een passie voor de beauty en wellness waar ik inmiddels al meer dan 10 jaar werkzaam in ben. 


Van erkende beautician tot inmiddels acupuncturist, afgestudeerd in Chinese Medicijnen is zij de afgelopen jaren sterk ontwikkelt in het creëren van unieke behandelingen. 

Mijn unieke kennis combinatie van huid tot health zorgt voor vernieuwende resultaten op gebied van Beauty & welzijn om uw huid zichtbaar te verbeteren. De technieken koesteren de oostere benadering om de oorsprong van het ongemak aan te pakken en voor extra boost het gewenste resultaat te voeden. 

Kortom met Charley Huf en het gebruik van Acupunctuur en vernieuwende technieken in de Beauty branche krijgen we uw huid en algemene welzijn weer in balans.
bottom of page