top of page
GEZICHTSBEHANDELINGEN
Hyper Vitality Treatment emerginC

Hyper Vitality, Voedt en brengt de huid perfect in balans door de Bindweefsel massage en het hyper- vitalizer mask.

Het hyper- vitalizer masker is op basis van Q10, Lutein, Vitamine E, Vitamine H, Shea Butter, Vitamine A. Deze behandeling is geschikt voor elke vermoeide en futloze die er weer zacht, gezond en gehydrateerd uit wilt zien.

BEHANDELING

De behandeling begint met een fluweel zachte reiniging van pomegranate deze is geschikt voor een vermoeide huid. De gezicht bindweefsel massage stimuleert de huid en doorbloeding. Doordat de huid zo optimaal doorbloed is brengen wij gelijk het masker aan. Omdat de huid direct in zijn beste staat is worden de ingrediënten uit het hyper- vitalizer masker volledig opgenomen en zal de huid vitaal en zacht aanvoelen.

AFSPRAAK

Een Hyper Vitality Treatment mag elke 4 weken herhaald worden, bijvoorbeeld in kuurverband van 5 behandelingen. Zeer geschikt voor de doffe, vermoeide huid en veroudering in het algemeen.

EMERGINC HUIDVERZORGING

Alle emerginC producten zijn gemaakt om het beste te halen uit de natuur, de wetenschap en jezelf! Door de uitgekiende samenstelling van alle emerginC producten en de slimme combinatie van revolutionaire technologie en effectieve botanische extracten ben je in no time op weg naar een gave, gezonde en stralende huid!

Voor alle emerginC producten die je koopt, plant emerginC een boom.

-Natuurlijke ingrediënten  - Geen kleurstoffen  - Geen parfums

-Niet op dieren getest - Geen parabenen - Geen SLS - Geen SLES  

- Geen PEGs

Hyper Vitality

60 minuten | € 89,95
REINIGING + BINDWEEFSELMASSAGE + MASKER

Supreme Vitality

90 minuten | € 109,-

REINIGING + MASKER + EXTRACTIES / EPILEREN +MASSAGE +MASKER + CREME/ SERUM

bottom of page