top of page
MEDISCHE ACUPUNCTUUR
VERMOEIDHEID

Vermoeidheid

Moeite met uit bed komen, pas de dag kunnen starten met een sterke bak koffie of in de middag een dutje moeten doen. Het klinkt als over vermoeidheid. Door oververmoeidheid kom je snel in een neerwaartse spiraal wat veel invloed kan hebben om je dagelijks leven.

 

Acupunctuur helpt bij vermoeidheid

Elke vermoeidheid is verschillend en vele hebben ook verschillende oorzaken. Wij gaan samen opzoek naar de oorzaak van de vermoeidheid, dit kan liggen in medicijngebruik, antibiotica, emoties, lichamelijke klachten, trage schildklier, depressie, spanningen of gebrek aan slaap. Acupunctuur kan waanzinnig functioneel zijn bij deze vermoeidheid klachten. We gaan terug naar de oorzaak om jouw systeem in te balans brengen, voeden als het waren. Vele ervaren na de 3e behandeling al groot verschil. Dit is het moment om door te gaan met de acupunctuur behandeling. Je denk namelijk dat je weer hersteld bent maar het wil alleen aangeven dat we de tekorten in het lichaam weer hebben aangevuld of in balans hebben gebracht dit is heel goed maar er is meer nodig om je ook energiek en stabiel in de toekomst te houden en goed jouw batterij op te laden zodra stress, ziekte of emoties op de kop komen je niet gelijk weer onderuit ligt.

 

Behandeladvies

Na 3 keer kunt u verandering van de vermoeidheid klachten ervaren. Dit is afhankelijk van de oorzaak wij raden 8 behandelingen om zo je volledig te herstellen en verandering te brengen in het lichaam.

slapeloos, niet slapen door stress, helpt acupunctuur bij slapeloosheid,
orgaanklok acupunctuur, wakker worden om een bepaald tijdstip, wakker worden in de nacht, helpt acupunctuur bij slapeloosheid, wakker worden in de nacht.

VAAK VERGOED

VAN UW ZORGVERZEKERAAR KRIJGT U VAAK EEN GEDEELTE
OF VOLLEDIG BEDRAG VERGOED

OVER CHARLEY
charley, acupunctuur amsterdam, slapeloosheid acupunctuur
Charley Huf

 

Charley Huf, geboren en getogen in Amsterdam met van kinds af aan een passie voor de beauty en wellness waar ik inmiddels al meer dan 10 jaar werkzaam in ben. 


Van erkende beautician tot inmiddels acupuncturist, afgestudeerd in Chinese Medicijnen is zij de afgelopen jaren sterk ontwikkelt in het creëren van unieke behandelingen. 

Mijn unieke kennis combinatie van huid tot health zorgt voor vernieuwende resultaten op gebied van Beauty & welzijn om uw huid zichtbaar te verbeteren. De technieken koesteren de oostere benadering om de oorsprong van het ongemak aan te pakken en voor extra boost het gewenste resultaat te voeden. 

Kortom met Charley Huf en het gebruik van Acupunctuur en vernieuwende technieken in de Beauty branche krijgen we uw huid en algemene welzijn weer in balans.
bottom of page