MEDISCHE ACUPUNCTUUR
VERMOEIDHEID

Vermoeidheid

Moeite met uit bed komen, pas de dag kunnen starten met een sterke bak koffie of in de middag een dutje moeten doen. Het klinkt als over vermoeidheid. Door oververmoeidheid kom je snel in een neerwaartse spiraal wat veel invloed kan hebben om je dagelijks leven.

 

Acupunctuur helpt bij vermoeidheid

Elke vermoeidheid is verschillend en vele hebben ook verschillende oorzaken. Wij gaan samen opzoek naar de oorzaak van de vermoeidheid, dit kan liggen in medicijngebruik, antibiotica, emoties, lichamelijke klachten, trage schildklier, depressie, spanningen of gebrek aan slaap. Acupunctuur kan waanzinnig functioneel zijn bij deze vermoeidheid klachten. We gaan terug naar de oorzaak om jouw systeem in te balans brengen, voeden als het waren. Vele ervaren na de 3e behandeling al groot verschil. Dit is het moment om door te gaan met de acupunctuur behandeling. Je denk namelijk dat je weer hersteld bent maar het wil alleen aangeven dat we de tekorten in het lichaam weer hebben aangevuld of in balans hebben gebracht dit is heel goed maar er is meer nodig om je ook energiek en stabiel in de toekomst te houden en goed jouw batterij op te laden zodra stress, ziekte of emoties op de kop komen je niet gelijk weer onderuit ligt.

 

Behandeladvies

Na 3 keer kunt u verandering van de vermoeidheid klachten ervaren. Dit is afhankelijk van de oorzaak wij raden 8 behandelingen om zo je volledig te herstellen en verandering te brengen in het lichaam.

VAAK VERGOED

VAN UW ZORGVERZEKERAAR KRIJGT U VAAK EEN GEDEELTE
OF VOLLEDIG BEDRAG VERGOED

OVER CHARLEY
Charley Huf

 

Charley Huf, geboren en getogen in Amsterdam met van kinds af aan een passie voor de beauty en wellness waar ik inmiddels al meer dan 10 jaar werkzaam in ben. 


Van erkende beautician tot inmiddels acupuncturist, afgestudeerd in Chinese Medicijnen is zij de afgelopen jaren sterk ontwikkelt in het creëren van unieke behandelingen. 

Mijn unieke kennis combinatie van huid tot health zorgt voor vernieuwende resultaten op gebied van Beauty & welzijn om uw huid zichtbaar te verbeteren. De technieken koesteren de oostere benadering om de oorsprong van het ongemak aan te pakken en voor extra boost het gewenste resultaat te voeden. 

Kortom met Charley Huf en het gebruik van Acupunctuur en vernieuwende technieken in de Beauty branche krijgen we uw huid en algemene welzijn weer in balans.
  • Wix Facebook page

Locatie

Charley Beauty & Health 
Jacob van Lennepstraat 72 

(Hoek Bilderdijkstraat)

1053 HM – Amsterdam

Openingstijden

Maandag 10:00 - 15:00

Woensdag: 10:00 - 15:00

Vrijdag: 9:00 - 12:00

Routebeschrijving >

 

Telefoon

+31624928875

Email

info@charleyhuf.com

 

Afspraak annuleren?

Voor annulering dient u ons minstens 48 uur van tevoren te berichten via email. Annuleringen die niet 48 uur van tevoren worden geannuleerd worden volledig in rekening gebracht.

Privacyregeling:
Jouw privacy is belangrijk voor ons en staat voorop in deze aanpassingen. Om jou duidelijkheid te geven over waar wij jouw gegevens voor gebruiken, werken wij continu aan het verbeteren van onze privacyverklaring. 

Belangrijke informatie
- We gebruiken jouw persoonlijke gegevens alleen voor het doel waarmee je ze met ons hebt gedeeld.
- We delen alleen persoonlijke gegevens met externe partijen om onze diensten te kunnen verlenen en onze operationele activiteiten mogelijk te maken, of wanneer we dit wettelijk verplicht zijn. In alle andere gevallen vragen wij altijd om jouw toestemming.
- Je mag natuurlijk altijd aan ons vragen wat we van je weten en mogelijk incorrecte persoonlijke gegevens corrigeren. 

C. Huf is aangesloten bij NWP, een beroepsvereniging voor natuurgeneeskundigen die staat voor kwaliteit binnen de branche. 
Al 65 jaar ziet NWP als keurmerk toe op de sector om de kwaliteitswaarborg op peil te houden. 
Voor meer informatie verwijzen wij u naar de NWP website.