top of page
MEDISCHE ACUPUNCTUUR
AFVALLEN

Afvallen

Afvallen maar hoe? Uitbuien, continue bezig zijn met het dieet, hongergevoel en je focus blijft op eten liggen waar je vanaf wil. Biedt jezelf een gezonde toekomst en ver kom de klachten die overgewicht kunnen geven zoals; gewrichtsklachten, kortademigheid en hart en vaatziekte.

 

Afvallen met acupunctuur?

Hoe kan je afvallen door acupunctuur? Acupunctuur kan helpen om het overtollige hongergevoel te onderdrukken of ook wel de Binche genoemd. Voor de een heeft het te maken met een verzadiging van een kortstondige kick en misschien voor de ander is het onbekend wat zijn honger patroon is en wanneer het genoeg is.

We behandelen de klachten in de stofwisseling die aangepakt moeten worden om het lichaam goed te laten verbranden en optimaal te laten verteren zodat je de voedingsstoffen opneemt en gezond kunt afvallen en minder honger krijgt. Je zult meer rust ervaren door dat de honger gestild wordt door de acupunctuur punten zodat jij de kilo’s kunt verliezen.

 

Behandeladvies
Afhankelijk van de vraag en klacht raden wij 6 tot 8 behandelingen aangezien het ook ligt aan hoe de kilo’s eraan zijn gekomen moet u er rekening mee houden dat het niet binnen 2 weken verdwenen kan zijn.

knieklachten, gewrichtspijn, reuma, slijtage van gewrichten, werkt acupunctuur bij gewrichtsklachten, artrose, werkt acupunctuur bij artrose, acupunctuur amsterdam

VAAK VERGOED

VAN UW ZORGVERZEKERAAR KRIJGT U VAAK EEN GEDEELTE
OF VOLLEDIG BEDRAG VERGOED

OVER CHARLEY
acupunctuur bij gewrichtsklachten, helpt acupunctuur bij artrose, acupunctuur bij gewrichtspijn,
Charley Huf

 

Charley Huf, geboren en getogen in Amsterdam met van kinds af aan een passie voor de beauty en wellness waar ik inmiddels al meer dan 10 jaar werkzaam in ben. 


Van erkende beautician tot inmiddels acupuncturist, afgestudeerd in Chinese Medicijnen is zij de afgelopen jaren sterk ontwikkelt in het creëren van unieke behandelingen. 

Mijn unieke kennis combinatie van huid tot health zorgt voor vernieuwende resultaten op gebied van Beauty & welzijn om uw huid zichtbaar te verbeteren. De technieken koesteren de oostere benadering om de oorsprong van het ongemak aan te pakken en voor extra boost het gewenste resultaat te voeden. 

Kortom met Charley Huf en het gebruik van Acupunctuur en vernieuwende technieken in de Beauty branche krijgen we uw huid en algemene welzijn weer in balans.
bottom of page