VAAK VERGOED

VAN UW ZORGVERZEKERAAR KRIJGT U VAAK EEN GEDEELTE
OF VOLLEDIG BEDRAG VERGOED

Afvallen

Afvallen maar hoe? Uitbuien, continue bezig zijn met het dieet, hongergevoel en je focus blijft op eten liggen waar je vanaf wil. Biedt jezelf een gezonde toekomst en ver kom de klachten die overgewicht kunnen geven zoals; gewrichtsklachten, kortademigheid en hart en vaatziekte.

 

Afvallen met acupunctuur?

Hoe kan je afvallen door acupunctuur? Acupunctuur kan helpen om het overtollige hongergevoel te onderdrukken of ook wel de Binche genoemd. Voor de een heeft het te maken met een verzadiging van een kortstondige kick en misschien voor de ander is het onbekend wat zijn honger patroon is en wanneer het genoeg is.

We behandelen de klachten in de stofwisseling die aangepakt moeten worden om het lichaam goed te laten verbranden en optimaal te laten verteren zodat je de voedingsstoffen opneemt en gezond kunt afvallen en minder honger krijgt. Je zult meer rust ervaren door dat de honger gestild wordt door de acupunctuur punten zodat jij de kilo’s kunt verliezen.

 

Behandeladvies
Afhankelijk van de vraag en klacht raden wij 6 tot 8 behandelingen aangezien het ook ligt aan hoe de kilo’s eraan zijn gekomen moet u er rekening mee houden dat het niet binnen 2 weken verdwenen kan zijn.

MEDISCHE ACUPUNCTUUR
AFVALLEN
OVER CHARLEY
Charley Huf

 

Charley Huf, geboren en getogen in Amsterdam met van kinds af aan een passie voor de beauty en wellness waar ik inmiddels al meer dan 10 jaar werkzaam in ben. 


Van erkende beautician tot inmiddels acupuncturist, afgestudeerd in Chinese Medicijnen is zij de afgelopen jaren sterk ontwikkelt in het creëren van unieke behandelingen. 

Mijn unieke kennis combinatie van huid tot health zorgt voor vernieuwende resultaten op gebied van Beauty & welzijn om uw huid zichtbaar te verbeteren. De technieken koesteren de oostere benadering om de oorsprong van het ongemak aan te pakken en voor extra boost het gewenste resultaat te voeden. 

Kortom met Charley Huf en het gebruik van Acupunctuur en vernieuwende technieken in de Beauty branche krijgen we uw huid en algemene welzijn weer in balans.
  • Wix Facebook page

Locatie

Charley Beauty & Health 
Jacob van Lennepstraat 72 

(Hoek Bilderdijkstraat)

1053 HM – Amsterdam

Openingstijden

Maandag 10:00 - 15:00

Woensdag: 10:00 - 15:00

Vrijdag: 9:00 - 12:00

Routebeschrijving >

 

Telefoon

+31624928875

Email

info@charleyhuf.com

 

Afspraak annuleren?

Voor annulering dient u ons minstens 48 uur van tevoren te berichten via email. Annuleringen die niet 48 uur van tevoren worden geannuleerd worden volledig in rekening gebracht.

Privacyregeling:
Jouw privacy is belangrijk voor ons en staat voorop in deze aanpassingen. Om jou duidelijkheid te geven over waar wij jouw gegevens voor gebruiken, werken wij continu aan het verbeteren van onze privacyverklaring. 

Belangrijke informatie
- We gebruiken jouw persoonlijke gegevens alleen voor het doel waarmee je ze met ons hebt gedeeld.
- We delen alleen persoonlijke gegevens met externe partijen om onze diensten te kunnen verlenen en onze operationele activiteiten mogelijk te maken, of wanneer we dit wettelijk verplicht zijn. In alle andere gevallen vragen wij altijd om jouw toestemming.
- Je mag natuurlijk altijd aan ons vragen wat we van je weten en mogelijk incorrecte persoonlijke gegevens corrigeren. 

C. Huf is aangesloten bij NWP, een beroepsvereniging voor natuurgeneeskundigen die staat voor kwaliteit binnen de branche. 
Al 65 jaar ziet NWP als keurmerk toe op de sector om de kwaliteitswaarborg op peil te houden. 
Voor meer informatie verwijzen wij u naar de NWP website.