VAAK VERGOED

VAN UW ZORGVERZEKERAAR KRIJGT U VAAK EEN GEDEELTE
OF VOLLEDIG BEDRAG VERGOED

Hoofdpijn
Spanningshoofdpijn, migraine, hoofdpijn door stress, bijholte ontsteking , rug of nek klachten of stress zijn de meeste voorkomende klachten bij de mens. De oorzaken kunnen sterk uiteen lopen en daarom is het ook in veel gevallen onduidelijk wat de precieze oorzaak. Het is van belang dat uw huisarts onderzoekt wat de mogelijke oorzaak is. Er is veel medicatie voor hoofdpijn. Toch blijkt dat de meeste medicijnen, zoals pijnstillers, antimigraine middelen of soms bètablokkers, tijdelijk werken en de bijwerkingen juist hoofdpijn triggeren of verergeren.

Wat kan acupunctuur voor hoofdpijn klachten beteken?
Met acupunctuur kunnen wij een oplossing vinden voor uw soort hoofdpijn. Het is vaak een teken van een verstoord balans waar vaak ook complexe patronen bij komen kijken zoals; Maag/darmklachten, hormonale problemen en/of vermoeidheid. Met behulp van acupunctuur naaldjes kunnen wij de geblokkeerde of zwakke voeden. Er wordt een enorme ontspanning ervaren waardoor de hoofdpijn afneemt. Daarnaast kunnen wij ook kijken waar u nog meer ondersteuning nodig heeft in uw patronen. 

Behandeladvies
Na 3 keer kunt u verandering in de klachten ervaren. Dit is afhankelijk van uw lifestyle. De klachten kunnen langdurig of zelfs helemaal wegblijven.

MEDISCHE ACUPUNCTUUR
HOOFDPIJN
OVER CHARLEY
Charley Huf

 

Charley Huf, geboren en getogen in Amsterdam met van kinds af aan een passie voor de beauty en wellness waar ik inmiddels al meer dan 10 jaar werkzaam in ben. 


Van erkende beautician tot inmiddels acupuncturist, afgestudeerd in Chinese Medicijnen is zij de afgelopen jaren sterk ontwikkelt in het creëren van unieke behandelingen. 

Mijn unieke kennis combinatie van huid tot health zorgt voor vernieuwende resultaten op gebied van Beauty & welzijn om uw huid zichtbaar te verbeteren. De technieken koesteren de oostere benadering om de oorsprong van het ongemak aan te pakken en voor extra boost het gewenste resultaat te voeden. 

Kortom met Charley Huf en het gebruik van Acupunctuur en vernieuwende technieken in de Beauty branche krijgen we uw huid en algemene welzijn weer in balans.
  • Wix Facebook page

Locatie

Charley Beauty & Health 
Jacob van Lennepstraat 72 

(Hoek Bilderdijkstraat)

1053 HM – Amsterdam

Openingstijden

Maandag 10:00 - 15:00

Woensdag: 10:00 - 15:00

Vrijdag: 9:00 - 12:00

Routebeschrijving >

 

Telefoon

+31624928875

Email

info@charleyhuf.com

 

Afspraak annuleren?

Voor annulering dient u ons minstens 48 uur van tevoren te berichten via email. Annuleringen die niet 48 uur van tevoren worden geannuleerd worden volledig in rekening gebracht.

Privacyregeling:
Jouw privacy is belangrijk voor ons en staat voorop in deze aanpassingen. Om jou duidelijkheid te geven over waar wij jouw gegevens voor gebruiken, werken wij continu aan het verbeteren van onze privacyverklaring. 

Belangrijke informatie
- We gebruiken jouw persoonlijke gegevens alleen voor het doel waarmee je ze met ons hebt gedeeld.
- We delen alleen persoonlijke gegevens met externe partijen om onze diensten te kunnen verlenen en onze operationele activiteiten mogelijk te maken, of wanneer we dit wettelijk verplicht zijn. In alle andere gevallen vragen wij altijd om jouw toestemming.
- Je mag natuurlijk altijd aan ons vragen wat we van je weten en mogelijk incorrecte persoonlijke gegevens corrigeren. 

C. Huf is aangesloten bij NWP, een beroepsvereniging voor natuurgeneeskundigen die staat voor kwaliteit binnen de branche. 
Al 65 jaar ziet NWP als keurmerk toe op de sector om de kwaliteitswaarborg op peil te houden. 
Voor meer informatie verwijzen wij u naar de NWP website.