top of page
MEDISCHE ACUPUNCTUUR
HOOFDPIJN

Hoofdpijn
Spanningshoofdpijn, migraine, hoofdpijn door stress, bijholte ontsteking , rug of nek klachten of stress zijn de meeste voorkomende klachten bij de mens. De oorzaken kunnen sterk uiteen lopen en daarom is het ook in veel gevallen onduidelijk wat de precieze oorzaak. Het is van belang dat uw huisarts onderzoekt wat de mogelijke oorzaak is. Er is veel medicatie voor hoofdpijn. Toch blijkt dat de meeste medicijnen, zoals pijnstillers, antimigraine middelen of soms bètablokkers, tijdelijk werken en de bijwerkingen juist hoofdpijn triggeren of verergeren.

Wat kan acupunctuur voor hoofdpijn klachten beteken?
Met acupunctuur kunnen wij een oplossing vinden voor uw soort hoofdpijn. Het is vaak een teken van een verstoord balans waar vaak ook complexe patronen bij komen kijken zoals; Maag/darmklachten, hormonale problemen en/of vermoeidheid. Met behulp van acupunctuur naaldjes kunnen wij de geblokkeerde of zwakke voeden. Er wordt een enorme ontspanning ervaren waardoor de hoofdpijn afneemt. Daarnaast kunnen wij ook kijken waar u nog meer ondersteuning nodig heeft in uw patronen. 

Behandeladvies
Na 3 keer kunt u verandering in de klachten ervaren. Dit is afhankelijk van uw lifestyle. De klachten kunnen langdurig of zelfs helemaal wegblijven.

hoofdpijn tijdens menstruatie, migraine, helpt acupunctuur tegen migraine, voorhoof, hoofdpijn vanuit de nek, migraine, acupunctuur amsterdam

VAAK VERGOED

VAN UW ZORGVERZEKERAAR KRIJGT U VAAK EEN GEDEELTE
OF VOLLEDIG BEDRAG VERGOED

OVER CHARLEY
charley, acupunctuur amsterdam, cosmetische acupunctuur, helpt acupunctuur, werkt acupunctuur tegen migraine, acupunctuur amsterdam
Charley Huf

 

Charley Huf, geboren en getogen in Amsterdam met van kinds af aan een passie voor de beauty en wellness waar ik inmiddels al meer dan 10 jaar werkzaam in ben. 


Van erkende beautician tot inmiddels acupuncturist, afgestudeerd in Chinese Medicijnen is zij de afgelopen jaren sterk ontwikkelt in het creëren van unieke behandelingen. 

Mijn unieke kennis combinatie van huid tot health zorgt voor vernieuwende resultaten op gebied van Beauty & welzijn om uw huid zichtbaar te verbeteren. De technieken koesteren de oostere benadering om de oorsprong van het ongemak aan te pakken en voor extra boost het gewenste resultaat te voeden. 

Kortom met Charley Huf en het gebruik van Acupunctuur en vernieuwende technieken in de Beauty branche krijgen we uw huid en algemene welzijn weer in balans.
bottom of page