top of page
MEDISCHE ACUPUNCTUUR
OORSUIZEN

Oorsuizen

Oorsuizen wordt ook wel tinnitus genoemd, veel tinnitus patiënten worden belemmerd door het zenuwslopende, ondragelijk geluid wat emoties los maken en mogelijk tot problemen resulteert in het sociale leven. De oorsprong van Tinnitus kent verschillende oorzaken meestal kan de huisarts of specialist geen oplossing bieden behalve ermee te leren leven.

 

Acupunctuur helpt bij oorsuizen

Door veel ervaring hebben we gezien dat het mogelijk is het oorsuizen terug te brengen tot een dragelijk niveau, zodat het niet overhand heeft op het dagelijks leven. Acupunctuur gaat terug naar de oorsprong van de klacht wij brengen in balans wat nodig is in het lichaam. Bij oorsuizen zit er vaak een onbalans in de nier energie, deze energie is in de Chinese geneeskunde betrokken met de oren en de zenuwen rond het oor gebied. Tijdens de acupunctuur behandeling onderzoeken we of het gebied overspannen is door spierklachten of soms zit de kwaal dieper geworteld bijvoorbeeld bij stofwisseling ziekte of uit het verleden chronische middenoorontstekingen gehad te hebben. Samen maken wij een behandelplan en kijken we naar de frequentie van de klacht om zo tot een diagnose te komen.

 

Behandeladvies
We adviseren 5 tot 10 behandelingen. Aanvullend op deze behandelingen besteden wij ook aandacht aan emotionele aspecten en uw dagritme, zodat u ook de energie kunt behouden.

benauwd, allergie, geen medicatie voor astma, hyperventilatie, helpt acupunctuur bij astma, acupunctuur amsterdam astma
long qi, acupunctuur helpt bij astma, kinder astma helpt acupunctuur, ervaring acupunctuur bij astma, acupunctuur amsterdam

VAAK VERGOED

VAN UW ZORGVERZEKERAAR KRIJGT U VAAK EEN GEDEELTE
OF VOLLEDIG BEDRAG VERGOED

OVER CHARLEY
Charley Huf

 

Charley Huf, geboren en getogen in Amsterdam met van kinds af aan een passie voor de beauty en wellness waar ik inmiddels al meer dan 10 jaar werkzaam in ben. 


Van erkende beautician tot inmiddels acupuncturist, afgestudeerd in Chinese Medicijnen is zij de afgelopen jaren sterk ontwikkelt in het creëren van unieke behandelingen. 

Mijn unieke kennis combinatie van huid tot health zorgt voor vernieuwende resultaten op gebied van Beauty & welzijn om uw huid zichtbaar te verbeteren. De technieken koesteren de oostere benadering om de oorsprong van het ongemak aan te pakken en voor extra boost het gewenste resultaat te voeden. 

Kortom met Charley Huf en het gebruik van Acupunctuur en vernieuwende technieken in de Beauty branche krijgen we uw huid en algemene welzijn weer in balans.
bottom of page