Oorsuizen

Oorsuizen wordt ook wel tinnitus genoemd, veel tinnitus patiënten worden belemmerd door het zenuwslopende, ondragelijk geluid wat emoties los maken en mogelijk tot problemen resulteert in het sociale leven. De oorsprong van Tinnitus kent verschillende oorzaken meestal kan de huisarts of specialist geen oplossing bieden behalve ermee te leren leven.

 

Acupunctuur helpt bij oorsuizen

Door veel ervaring hebben we gezien dat het mogelijk is het oorsuizen terug te brengen tot een dragelijk niveau, zodat het niet overhand heeft op het dagelijks leven. Acupunctuur gaat terug naar de oorsprong van de klacht wij brengen in balans wat nodig is in het lichaam. Bij oorsuizen zit er vaak een onbalans in de nier energie, deze energie is in de Chinese geneeskunde betrokken met de oren en de zenuwen rond het oor gebied. Tijdens de acupunctuur behandeling onderzoeken we of het gebied overspannen is door spierklachten of soms zit de kwaal dieper geworteld bijvoorbeeld bij stofwisseling ziekte of uit het verleden chronische middenoorontstekingen gehad te hebben. Samen maken wij een behandelplan en kijken we naar de frequentie van de klacht om zo tot een diagnose te komen.

 

Behandeladvies
We adviseren 5 tot 10 behandelingen. Aanvullend op deze behandelingen besteden wij ook aandacht aan emotionele aspecten en uw dagritme, zodat u ook de energie kunt behouden.

MEDISCHE ACUPUNCTUUR
OORSUIZEN

VAAK VERGOED

VAN UW ZORGVERZEKERAAR KRIJGT U VAAK EEN GEDEELTE
OF VOLLEDIG BEDRAG VERGOED

OVER CHARLEY
Charley Huf

 

Charley Huf, geboren en getogen in Amsterdam met van kinds af aan een passie voor de beauty en wellness waar ik inmiddels al meer dan 10 jaar werkzaam in ben. 


Van erkende beautician tot inmiddels acupuncturist, afgestudeerd in Chinese Medicijnen is zij de afgelopen jaren sterk ontwikkelt in het creëren van unieke behandelingen. 

Mijn unieke kennis combinatie van huid tot health zorgt voor vernieuwende resultaten op gebied van Beauty & welzijn om uw huid zichtbaar te verbeteren. De technieken koesteren de oostere benadering om de oorsprong van het ongemak aan te pakken en voor extra boost het gewenste resultaat te voeden. 

Kortom met Charley Huf en het gebruik van Acupunctuur en vernieuwende technieken in de Beauty branche krijgen we uw huid en algemene welzijn weer in balans.
  • Wix Facebook page

Locatie

Charley Beauty & Health 
Jacob van Lennepstraat 72 

(Hoek Bilderdijkstraat)

1053 HM – Amsterdam

Openingstijden

Maandag 10:00 - 15:00

Woensdag: 10:00 - 15:00

Vrijdag: 9:00 - 12:00

Routebeschrijving >

 

Telefoon

+31624928875

Email

info@charleyhuf.com

 

Afspraak annuleren?

Voor annulering dient u ons minstens 48 uur van tevoren te berichten via email. Annuleringen die niet 48 uur van tevoren worden geannuleerd worden volledig in rekening gebracht.

Privacyregeling:
Jouw privacy is belangrijk voor ons en staat voorop in deze aanpassingen. Om jou duidelijkheid te geven over waar wij jouw gegevens voor gebruiken, werken wij continu aan het verbeteren van onze privacyverklaring. 

Belangrijke informatie
- We gebruiken jouw persoonlijke gegevens alleen voor het doel waarmee je ze met ons hebt gedeeld.
- We delen alleen persoonlijke gegevens met externe partijen om onze diensten te kunnen verlenen en onze operationele activiteiten mogelijk te maken, of wanneer we dit wettelijk verplicht zijn. In alle andere gevallen vragen wij altijd om jouw toestemming.
- Je mag natuurlijk altijd aan ons vragen wat we van je weten en mogelijk incorrecte persoonlijke gegevens corrigeren. 

C. Huf is aangesloten bij NWP, een beroepsvereniging voor natuurgeneeskundigen die staat voor kwaliteit binnen de branche. 
Al 65 jaar ziet NWP als keurmerk toe op de sector om de kwaliteitswaarborg op peil te houden. 
Voor meer informatie verwijzen wij u naar de NWP website.