VAAK VERGOED

VAN UW ZORGVERZEKERAAR KRIJGT U VAAK EEN GEDEELTE
OF VOLLEDIG BEDRAG VERGOED

Eczeem
Eczeem is een jeukende huiduitslag. Eczeem veroorzaakt roodheid, zwelling, schilfers, bultjes, kloofjes of korstjes .Douchen of baden kan de klachten verergeren en detergenten al helemaal. Eczeem is niet vies of besmettelijk. Het kan ontstaan door een allergie. Vaak zijn er ook andere familieleden met eczeem, hooikoorts of astma, dit groepje is vaak constitutioneel. Eczeem komt op veel verschillende soorten voor en wordt op verschillende plekken van het lichaam gezien. De huisarts maakt vaak gebruik van hydrofiele crèmes of corticosteroïden crèmes. Omdat de oorzaak voor als nog onbekend is, lijken deze crèmes of een aangepast dieet de enige oplossing te bieden.

Hoe kan acupunctuur uw eczeem verminderen?
Bij huidaandoeningen is acupunctuur bewezen effectief. Voor de behandeling is het prettig om te weten wat voor een eczeem de cliënt heeft en op welke plekken op het lichaam deze zich aandoen. Zo kunnen wij een anamnese maken en een behandelplan samenstellen. Uiteraard willen wij graag kennis hebben van uw medisch geschiedenis, komen er dergelijke erfelijke complicaties voor in de familie zoals astma of voeding allergieën. 

Behandeladvies
Als u al jaren eczeem heeft kan het enige behandeling duren voordat u herstelt van uw huidklachten. Voor een succesvol resultaat raden wij 3 tot 8 behandelingen aan eens per maand.

ECZEEM
MEDISCHE ACUPUNCTUUR
OVER CHARLEY
Charley Huf

 

Charley Huf, geboren en getogen in Amsterdam met van kinds af aan een passie voor de beauty en wellness waar ik inmiddels al meer dan 10 jaar werkzaam in ben. 


Van erkende beautician tot inmiddels acupuncturist, afgestudeerd in Chinese Medicijnen is zij de afgelopen jaren sterk ontwikkelt in het creëren van unieke behandelingen. 

Mijn unieke kennis combinatie van huid tot health zorgt voor vernieuwende resultaten op gebied van Beauty & welzijn om uw huid zichtbaar te verbeteren. De technieken koesteren de oostere benadering om de oorsprong van het ongemak aan te pakken en voor extra boost het gewenste resultaat te voeden. 

Kortom met Charley Huf en het gebruik van Acupunctuur en vernieuwende technieken in de Beauty branche krijgen we uw huid en algemene welzijn weer in balans.
  • Wix Facebook page

Locatie

Charley Beauty & Health 
Jacob van Lennepstraat 72 

(Hoek Bilderdijkstraat)

1053 HM – Amsterdam

Openingstijden

Maandag 10:00 - 15:00

Woensdag: 10:00 - 15:00

Vrijdag: 9:00 - 12:00

Routebeschrijving >

 

Telefoon

+31624928875

Email

info@charleyhuf.com

 

Afspraak annuleren?

Voor annulering dient u ons minstens 48 uur van tevoren te berichten via email. Annuleringen die niet 48 uur van tevoren worden geannuleerd worden volledig in rekening gebracht.

Privacyregeling:
Jouw privacy is belangrijk voor ons en staat voorop in deze aanpassingen. Om jou duidelijkheid te geven over waar wij jouw gegevens voor gebruiken, werken wij continu aan het verbeteren van onze privacyverklaring. 

Belangrijke informatie
- We gebruiken jouw persoonlijke gegevens alleen voor het doel waarmee je ze met ons hebt gedeeld.
- We delen alleen persoonlijke gegevens met externe partijen om onze diensten te kunnen verlenen en onze operationele activiteiten mogelijk te maken, of wanneer we dit wettelijk verplicht zijn. In alle andere gevallen vragen wij altijd om jouw toestemming.
- Je mag natuurlijk altijd aan ons vragen wat we van je weten en mogelijk incorrecte persoonlijke gegevens corrigeren. 

C. Huf is aangesloten bij NWP, een beroepsvereniging voor natuurgeneeskundigen die staat voor kwaliteit binnen de branche. 
Al 65 jaar ziet NWP als keurmerk toe op de sector om de kwaliteitswaarborg op peil te houden. 
Voor meer informatie verwijzen wij u naar de NWP website.