top of page
MEDISCHE ACUPUNCTUUR
ARTROSE EN GEWRICHTSKLACHTEN

Artrose en gewrichtsklachten
Startpijn, ochtendstijfheid, stijve gewrichten, moeite hebben met het buigen of draaien van nek, arm, knie of heup.

Het lichaam wordt onder andere gevormd door botten. De uiteinden van de botten vormen gewrichten. Het kraakbeen in de gewrichten  zorgt voor het opvangen van schokken. De binnenkant van de gewrichten zijn bekleed met een kleverige substantie wat synoviaal vocht heet. Deze lichaamseigen stof zorgt voor het soepel bewegen van het gewricht. Door slijtage, zwaar lichamelijk werk , overgewicht, anatomische afwijkingen, trauma of gewrichtsontsteking kan acute of chronische pijn ontstaan, een veel voorkomende klacht bij artrose.

Acupunctuur helpt u bij gewrichtspijn
De behandeling die u ontvangt van uw arts is zeker van belang.  Acupunctuur kan deze behandeling ondersteunen. Acupunctuur kan pijn verlichten en de gewrichtsfunctie ondersteunen. Wij richten ons met de behandeling voor artrose op het opbouwen van kwalitatieve energie waardoor de structuur van uw botten een betere energie doorloop kan krijgen.

Behandeladvies
Door deze techniek kan op een niet schadelijk manier de pijn verzachtenv. De resultaten zullen na 4 behandelingen opgemerkt worden. Afhankelijk van de pijn en slijtage kunnen we u succesvol ondersteunen.

knieklachten, gewrichtspijn, reuma, slijtage van gewrichten, werkt acupunctuur bij gewrichtsklachten, artrose, werkt acupunctuur bij artrose, acupunctuur amsterdam

VAAK VERGOED

VAN UW ZORGVERZEKERAAR KRIJGT U VAAK EEN GEDEELTE
OF VOLLEDIG BEDRAG VERGOED

OVER CHARLEY
acupunctuur bij gewrichtsklachten, helpt acupunctuur bij artrose, acupunctuur bij gewrichtspijn,
Charley Huf

 

Charley Huf, geboren en getogen in Amsterdam met van kinds af aan een passie voor de beauty en wellness waar ik inmiddels al meer dan 10 jaar werkzaam in ben. 


Van erkende beautician tot inmiddels acupuncturist, afgestudeerd in Chinese Medicijnen is zij de afgelopen jaren sterk ontwikkelt in het creëren van unieke behandelingen. 

Mijn unieke kennis combinatie van huid tot health zorgt voor vernieuwende resultaten op gebied van Beauty & welzijn om uw huid zichtbaar te verbeteren. De technieken koesteren de oostere benadering om de oorsprong van het ongemak aan te pakken en voor extra boost het gewenste resultaat te voeden. 

Kortom met Charley Huf en het gebruik van Acupunctuur en vernieuwende technieken in de Beauty branche krijgen we uw huid en algemene welzijn weer in balans.
bottom of page