VAAK VERGOED

VAN UW ZORGVERZEKERAAR KRIJGT U VAAK EEN GEDEELTE
OF VOLLEDIG BEDRAG VERGOED

Artrose en gewrichtsklachten
Startpijn, ochtendstijfheid, stijve gewrichten, moeite hebben met het buigen of draaien van nek, arm, knie of heup.

Het lichaam wordt onder andere gevormd door botten. De uiteinden van de botten vormen gewrichten. Het kraakbeen in de gewrichten  zorgt voor het opvangen van schokken. De binnenkant van de gewrichten zijn bekleed met een kleverige substantie wat synoviaal vocht heet. Deze lichaamseigen stof zorgt voor het soepel bewegen van het gewricht. Door slijtage, zwaar lichamelijk werk , overgewicht, anatomische afwijkingen, trauma of gewrichtsontsteking kan acute of chronische pijn ontstaan, een veel voorkomende klacht bij artrose.

Acupunctuur helpt u bij gewrichtspijn
De behandeling die u ontvangt van uw arts is zeker van belang.  Acupunctuur kan deze behandeling ondersteunen. Acupunctuur kan pijn verlichten en de gewrichtsfunctie ondersteunen. Wij richten ons met de behandeling voor artrose op het opbouwen van kwalitatieve energie waardoor de structuur van uw botten een betere energie doorloop kan krijgen.

Behandeladvies
Door deze techniek kan op een niet schadelijk manier de pijn verzachtenv. De resultaten zullen na 4 behandelingen opgemerkt worden. Afhankelijk van de pijn en slijtage kunnen we u succesvol ondersteunen.

MEDISCHE ACUPUNCTUUR
ARTROSE EN GEWRICHTSKLACHTEN
OVER CHARLEY
Charley Huf

 

Charley Huf, geboren en getogen in Amsterdam met van kinds af aan een passie voor de beauty en wellness waar ik inmiddels al meer dan 10 jaar werkzaam in ben. 


Van erkende beautician tot inmiddels acupuncturist, afgestudeerd in Chinese Medicijnen is zij de afgelopen jaren sterk ontwikkelt in het creëren van unieke behandelingen. 

Mijn unieke kennis combinatie van huid tot health zorgt voor vernieuwende resultaten op gebied van Beauty & welzijn om uw huid zichtbaar te verbeteren. De technieken koesteren de oostere benadering om de oorsprong van het ongemak aan te pakken en voor extra boost het gewenste resultaat te voeden. 

Kortom met Charley Huf en het gebruik van Acupunctuur en vernieuwende technieken in de Beauty branche krijgen we uw huid en algemene welzijn weer in balans.
  • Wix Facebook page

Locatie

Charley Beauty & Health 
Jacob van Lennepstraat 72 

(Hoek Bilderdijkstraat)

1053 HM – Amsterdam

Openingstijden

Maandag 10:00 - 15:00

Woensdag: 10:00 - 15:00

Vrijdag: 9:00 - 12:00

Routebeschrijving >

 

Telefoon

+31624928875

Email

info@charleyhuf.com

 

Afspraak annuleren?

Voor annulering dient u ons minstens 48 uur van tevoren te berichten via email. Annuleringen die niet 48 uur van tevoren worden geannuleerd worden volledig in rekening gebracht.

Privacyregeling:
Jouw privacy is belangrijk voor ons en staat voorop in deze aanpassingen. Om jou duidelijkheid te geven over waar wij jouw gegevens voor gebruiken, werken wij continu aan het verbeteren van onze privacyverklaring. 

Belangrijke informatie
- We gebruiken jouw persoonlijke gegevens alleen voor het doel waarmee je ze met ons hebt gedeeld.
- We delen alleen persoonlijke gegevens met externe partijen om onze diensten te kunnen verlenen en onze operationele activiteiten mogelijk te maken, of wanneer we dit wettelijk verplicht zijn. In alle andere gevallen vragen wij altijd om jouw toestemming.
- Je mag natuurlijk altijd aan ons vragen wat we van je weten en mogelijk incorrecte persoonlijke gegevens corrigeren. 

C. Huf is aangesloten bij NWP, een beroepsvereniging voor natuurgeneeskundigen die staat voor kwaliteit binnen de branche. 
Al 65 jaar ziet NWP als keurmerk toe op de sector om de kwaliteitswaarborg op peil te houden. 
Voor meer informatie verwijzen wij u naar de NWP website.