top of page
MEDISCHE ACUPUNCTUUR
BURN OUT

Burn- out
De meest voorkomende klachten bij een burn -out zijn een extreme vermoeidheid en dalend gevoel van eigenwaarde binnen de werkomgeving. Mensen met een burn-out hebben het gevoel langdurig oververmoeid te zijn. Een burn-out vaak volgt op een periode van extreme stress of zeer hoge werkdruk. Mensen met een burn-out hebben dan ook het gevoel al lang oververmoeid te zijn. Bij sommige mensen treedt een gevoel van angst op wanneer zij eraan denken terug te moeten werken. Vaak voeren zij hun baan minder goed uit dan voorheen waardoor zij ook een verminderd gevoel van eigenwaarde gaan ontwikkelen. Dit kan beperkt blijven tot werk gerelateerde zaken, maar het kan ook dat dit gevoel zich doorzet binnen de persoonlijke levenssfeer. 

Hoe kan Acupunctuur u helpen herstellen tijdens een burn-out?
Bij een burn-out is er sprake van een opgebrand gevoel. Uw basis energie is leeg, deze energie noemen wij in de Chinese geneeskunde QI. U bent over uw grenzen gegaan en zo is uw energie/ qi opgeraakt. Deze oorzaak zullen we dan ook aanpakken door uw basis energie /QI te voeden/herstellen. Door deze voeding kunt u weer de emotionele balans terug vinden. Ook bieden wij ontspanningsoefeningen om tot deze balans te komen.

Behandeladvies
Wij raden rond de 10 behandelingen aan. Dit kunnen er ook minder zijn maar aangezien wij u zo stabiel en energiek mogelijk willen laten herstellen zal dit tijd nodig hebben om op te bouwen.

acupunctuur amsterdam, helpt acupunctuur bij burnout, bang voor naalden en acupunctuur, acupunctuur amsterdam, beste acupuncturist acupunctuur
helpt acupunctuur bij burn-out, slapeloosheid bij burnout, wat als je partner een burnout heeft, heb ik een burnout? meer energie door acupunctuur ?

VAAK VERGOED

VAN UW ZORGVERZEKERAAR KRIJGT U VAAK EEN GEDEELTE
OF VOLLEDIG BEDRAG VERGOED

OVER CHARLEY
charley, acupunctuur, amsterdam , behandeling acupunctuur amsterdam, waar kan ik acupunctuur behandeling vergoed krijgen
Charley Huf

 

Charley Huf, geboren en getogen in Amsterdam met van kinds af aan een passie voor de beauty en wellness waar ik inmiddels al meer dan 10 jaar werkzaam in ben. 


Van erkende beautician tot inmiddels acupuncturist, afgestudeerd in Chinese Medicijnen is zij de afgelopen jaren sterk ontwikkelt in het creëren van unieke behandelingen. 

Mijn unieke kennis combinatie van huid tot health zorgt voor vernieuwende resultaten op gebied van Beauty & welzijn om uw huid zichtbaar te verbeteren. De technieken koesteren de oostere benadering om de oorsprong van het ongemak aan te pakken en voor extra boost het gewenste resultaat te voeden. 

Kortom met Charley Huf en het gebruik van Acupunctuur en vernieuwende technieken in de Beauty branche krijgen we uw huid en algemene welzijn weer in balans.
bottom of page