VAAK VERGOED

VAN UW ZORGVERZEKERAAR KRIJGT U VAAK EEN GEDEELTE
OF VOLLEDIG BEDRAG VERGOED

MEDISCHE ACUPUNCTUUR
SLAPELOOSHEID

Slapeloosheid
Slecht slapen, slecht inslapen, lang wakker liggen, te vaak of te vroeg wakker worden. Slapeloosheid heeft grote gevolgen voor het dagelijks leven. U bent overdag moe, slaperig en/ of prikkelbaar en in de avonduren rusteloos. Slapeloosheid kan ontstaan door spanning op het werk, overbezorgdheid of piekeren. Slaapmiddel worden dan ook vaak gebruikt om tijdelijk de symptomen op te lossen. Helaas brengen deze middelen vaak bijwerkingen met zich mee zoals: afhankelijkheid van het slaapmiddel, angsten en soms depressie.

Hoe kan acupunctuur u helpen weer ontspannen te slapen?
In de Chinese geneeskunde werken wij met energie, de Qi genoemd. Gedurende de nacht laden wij de Qi op. Als deze nachtrust verstoord is kan de essentiële Qi niet weer opgebouwd worden. Zo begint de dag al vermoeid en bent u door onvoldoende Qi  prikkelbaar. Dit heeft als gevolg dat het lichaam gespannen en uiteindelijk uitgeput raakt. Dankzij de acupunctuur kunnen wij deze natuurlijke energie cyclus weer in balans brengen door uw energie te voeden. Dit zal resulteren in een emotioneel gebalanceerd lichaam waardoor u makkelijker in rust / ontspanning in slaap kan vallen.

Behandeladvies
We adviseren 3 tot 6 behandelingen. Aanvullend op deze behandelingen besteden wij ook aandacht aan emotionele aspecten en uw dagritme, zodat u ook de energie kunt behouden. 

OVER CHARLEY
Charley Huf

 

Charley Huf, geboren en getogen in Amsterdam met van kinds af aan een passie voor de beauty en wellness waar ik inmiddels al meer dan 10 jaar werkzaam in ben. 


Van erkende beautician tot inmiddels acupuncturist, afgestudeerd in Chinese Medicijnen is zij de afgelopen jaren sterk ontwikkelt in het creëren van unieke behandelingen. 

Mijn unieke kennis combinatie van huid tot health zorgt voor vernieuwende resultaten op gebied van Beauty & welzijn om uw huid zichtbaar te verbeteren. De technieken koesteren de oostere benadering om de oorsprong van het ongemak aan te pakken en voor extra boost het gewenste resultaat te voeden. 

Kortom met Charley Huf en het gebruik van Acupunctuur en vernieuwende technieken in de Beauty branche krijgen we uw huid en algemene welzijn weer in balans.
  • Wix Facebook page

Locatie

Charley Beauty & Health 
Jacob van Lennepstraat 72 

(Hoek Bilderdijkstraat)

1053 HM – Amsterdam

Openingstijden

Maandag 10:00 - 15:00

Woensdag: 10:00 - 15:00

Vrijdag: 9:00 - 12:00

Routebeschrijving >

 

Telefoon

+31624928875

Email

info@charleyhuf.com

 

Afspraak annuleren?

Voor annulering dient u ons minstens 48 uur van tevoren te berichten via email. Annuleringen die niet 48 uur van tevoren worden geannuleerd worden volledig in rekening gebracht.

Privacyregeling:
Jouw privacy is belangrijk voor ons en staat voorop in deze aanpassingen. Om jou duidelijkheid te geven over waar wij jouw gegevens voor gebruiken, werken wij continu aan het verbeteren van onze privacyverklaring. 

Belangrijke informatie
- We gebruiken jouw persoonlijke gegevens alleen voor het doel waarmee je ze met ons hebt gedeeld.
- We delen alleen persoonlijke gegevens met externe partijen om onze diensten te kunnen verlenen en onze operationele activiteiten mogelijk te maken, of wanneer we dit wettelijk verplicht zijn. In alle andere gevallen vragen wij altijd om jouw toestemming.
- Je mag natuurlijk altijd aan ons vragen wat we van je weten en mogelijk incorrecte persoonlijke gegevens corrigeren. 

C. Huf is aangesloten bij NWP, een beroepsvereniging voor natuurgeneeskundigen die staat voor kwaliteit binnen de branche. 
Al 65 jaar ziet NWP als keurmerk toe op de sector om de kwaliteitswaarborg op peil te houden. 
Voor meer informatie verwijzen wij u naar de NWP website.