top of page
MEDISCHE ACUPUNCTUUR
SLAPELOOSHEID

Slapeloosheid
Slecht slapen, slecht inslapen, lang wakker liggen, te vaak of te vroeg wakker worden. Slapeloosheid heeft grote gevolgen voor het dagelijks leven. U bent overdag moe, slaperig en/ of prikkelbaar en in de avonduren rusteloos. Slapeloosheid kan ontstaan door spanning op het werk, overbezorgdheid of piekeren. Slaapmiddel worden dan ook vaak gebruikt om tijdelijk de symptomen op te lossen. Helaas brengen deze middelen vaak bijwerkingen met zich mee zoals: afhankelijkheid van het slaapmiddel, angsten en soms depressie.

Hoe kan acupunctuur u helpen weer ontspannen te slapen?
In de Chinese geneeskunde werken wij met energie, de Qi genoemd. Gedurende de nacht laden wij de Qi op. Als deze nachtrust verstoord is kan de essentiële Qi niet weer opgebouwd worden. Zo begint de dag al vermoeid en bent u door onvoldoende Qi  prikkelbaar. Dit heeft als gevolg dat het lichaam gespannen en uiteindelijk uitgeput raakt. Dankzij de acupunctuur kunnen wij deze natuurlijke energie cyclus weer in balans brengen door uw energie te voeden. Dit zal resulteren in een emotioneel gebalanceerd lichaam waardoor u makkelijker in rust / ontspanning in slaap kan vallen.

Behandeladvies
We adviseren 3 tot 6 behandelingen. Aanvullend op deze behandelingen besteden wij ook aandacht aan emotionele aspecten en uw dagritme, zodat u ook de energie kunt behouden. 

slapeloos, niet slapen door stress, helpt acupunctuur bij slapeloosheid,
orgaanklok acupunctuur, wakker worden om een bepaald tijdstip, wakker worden in de nacht, helpt acupunctuur bij slapeloosheid, wakker worden in de nacht.

VAAK VERGOED

VAN UW ZORGVERZEKERAAR KRIJGT U VAAK EEN GEDEELTE
OF VOLLEDIG BEDRAG VERGOED

OVER CHARLEY
charley, acupunctuur amsterdam, slapeloosheid acupunctuur
Charley Huf

 

Charley Huf, geboren en getogen in Amsterdam met van kinds af aan een passie voor de beauty en wellness waar ik inmiddels al meer dan 10 jaar werkzaam in ben. 


Van erkende beautician tot inmiddels acupuncturist, afgestudeerd in Chinese Medicijnen is zij de afgelopen jaren sterk ontwikkelt in het creëren van unieke behandelingen. 

Mijn unieke kennis combinatie van huid tot health zorgt voor vernieuwende resultaten op gebied van Beauty & welzijn om uw huid zichtbaar te verbeteren. De technieken koesteren de oostere benadering om de oorsprong van het ongemak aan te pakken en voor extra boost het gewenste resultaat te voeden. 

Kortom met Charley Huf en het gebruik van Acupunctuur en vernieuwende technieken in de Beauty branche krijgen we uw huid en algemene welzijn weer in balans.
bottom of page