top of page
MEDISCHE ACUPUNCTUUR
STOPPEN MET ROKEN

Stoppen met roken
Stoppen met roken bestaat uit 2 verslavingen, namelijk een mentaal en fysiek gedeelte. Dit zal je ook tijdens het stoppen opmerken. Onderzoek toont aan dat van alle stoppogingen die mensen op eigen houtje ondernemen, zo’n 3 tot 5% effectief is. Bij tegenslag geeft dat minder motivatie om het nogmaals te proberen. Acupunctuur zal je helpen om te stoppen met roken, en biedt hulp om te kiezen voor deze positieve lifestyle naar gezond leven. Het is een grote stap om te kiezen van je verslaving af te komen. We zullen daarbij steun geven om fysiek en emotioneel van je verslaving te winnen! Uit het onderzoek blijkt ook dat zon 68% slaagt in het definitief stoppen met roken door middel van acupunctuur.

Behandelbare aandoeningen bij het stoppen met roken zijn:

  • Slapeloosheid

  • Stemmingswisselingen

  • Hoofdpijn

  • Eten / snoep hunkeren

  • Trage stoelgang

Behandeladvies

Tijdens de eerste 3 weken ervaar je de meeste weerstand, dit komt door de ontwenning verschijnselen van de nicotine. Acupunctuur is de perfecte manier om deze klachten te verminderen en het lichaam te balanceren zodat de behoefte aan nicotine verminderd.

 

Op deze manier zal het gemakkelijker worden om nicotinevrij door het leven te gaan. Gemiddeld 5 behandelingen in een periode van 5 weken is genoeg om u te helpen te stoppen met roken.

Vergoeding en korting op uw behandeling

Bij het plannen van 5 behandelingen inclusief intake T.W.V. van 315,- krijg je de intake + 1 behandeling gratis. Het te betalen bedrag is 240,-.

 

Als je aanvullend verzekerd bent is het ook nog mogelijk dat u tot 45,- geldt terug ontvangt van je zorgverzekeraar per behandeling. Dit betekent dat u tot wel 235 euro terug krijgt. De behandeling kost u dan slechts 5 euro.

benauwd, allergie, geen medicatie voor astma, hyperventilatie, helpt acupunctuur bij astma, acupunctuur amsterdam astma
long qi, acupunctuur helpt bij astma, kinder astma helpt acupunctuur, ervaring acupunctuur bij astma, acupunctuur amsterdam

VAAK VERGOED

VAN UW ZORGVERZEKERAAR KRIJGT U VAAK EEN GEDEELTE
OF VOLLEDIG BEDRAG VERGOED

-

klik hier voor het overzicht

OVER CHARLEY
Charley Huf

 

Charley Huf, geboren en getogen in Amsterdam met van kinds af aan een passie voor de beauty en wellness waar ik inmiddels al meer dan 10 jaar werkzaam in ben. 


Van erkende beautician tot inmiddels acupuncturist, afgestudeerd in Chinese Medicijnen is zij de afgelopen jaren sterk ontwikkelt in het creëren van unieke behandelingen. 

Mijn unieke kennis combinatie van huid tot health zorgt voor vernieuwende resultaten op gebied van Beauty & welzijn om uw huid zichtbaar te verbeteren. De technieken koesteren de oostere benadering om de oorsprong van het ongemak aan te pakken en voor extra boost het gewenste resultaat te voeden. 

Kortom met Charley Huf en het gebruik van Acupunctuur en vernieuwende technieken in de Beauty branche krijgen we uw huid en algemene welzijn weer in balans.
bottom of page